Exodiss Napisano 20 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Teraz jest lepiej, aczkolwiek klamki mogły by być nieco niżej . Ale suma sumarum jak za 400 zł to nie ma co oczekiwać cudów, przynajmniej osprzęt nie jest no name i jeździ się fajnie, siodełko świetne. Nic tylko jeździć ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 20 Września 2014 Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Możesz też kupić sobie klamki i będzie o wiele wygodniej. Nowe tektro są za jakieś 60 zł i mają o wiele wygodniejszy chwyt niż takie klasyczne. Tektro RL340 jakbyś chciał gdzieś poszukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exodiss Napisano 20 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Oo dzięki wielkie. Mam obecnie nowe hamulce Tektro i jestem zadowolony wiec chyba się skuszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 22 Września 2014 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Akurat ten model mogę polecić osobiście. Zapomniałem dodać w poprzednim poście. Mam u siebie i dziewczyna też ma. Do tego na takiej kierze będzie od razu lepszy kąt do klamki i chwyt na klamce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.