szczukot Napisano 8 Września 2014 Napisano 8 Września 2014 Witam Mam dętki z zaworem Presta. No i mam kompresor. Jednym z wyjść w kompresorze jest końcówka, którą można pompować zawory samochodowe. No i pytanie : Jak tym napompować zawór Presta ? Niby widziałem, że są przejściówki nakecane, ale z tego co czytam to słabe rozwiązanie, bo często nie da się napompować koła. Nie wiem z czego to wynika. Czy ten zawór musi być wciśniety podczas pompowania czy ciśnienie go wciska i kompresor nie daje rady ? Czy są inne rozwiązania (najlepiej wejście pasujące na presta, dające się podłączyć do kompresora) ? Lub ktoś pokaże redukcję, która faktycznie działa (może jakaś króka musi być czy coś) ? Fantom
Mod Team safian Napisano 8 Września 2014 Mod Team Napisano 8 Września 2014 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.