Skocz do zawartości

[300-450 zł] Szosa

Exodiss

Rekomendowane odpowiedzi

Zdecydowałem się jednak na używaną szosę, a mam w kieszeni od ręki 450 zł i poszukuję czegoś jeszcze na ten sezon ;)

Wstępnie znalazłem coś takiego : http://olx.pl/oferta/rower-szosowy-shimano-kurier-pilne-CID767-ID6Dr4J.html

Wyszłoby mi jakieś 450 zł z wysyłką a sprzęt widzę nie najgorszy.

Możecie coś jeszcze mi polecić lub co mam szukać w tej cenie?

jakaś duża okazja to to nie jest i odradzam zakup używanego roweru przez Internet.
Kupiłem kiedyś 2 trekingi na allegro, miały być 100% sprawne. Zdjęcia były tak samo niewyraźne jak u Ciebie. I co przyszło? W jednym były skorodowane wszystkie części oprócz aluminiowej ramy, która i tak nadawała się do malowania, zaś drugiego sprzedawca bezczelnie wysłał z uszkodzą piastą, ponadto ważył z 19kg (trochę dużo jak na aluminiowego treka). Używany rower trzeba zobaczyć i tyle. Ponadto "na pewno wymagac bedzie przesmarowania" - jaki problem jest wyjąć smar i nasmarować? Może taki, że rower w rzeczywistości stał gdzieś 10lat i wszystkie metalowe częsci są skorodowane?

Cholera, kupiłem ten rower rano, no zobaczymy - sprzedawca szczerze robi miłe wrażenie.

Pisał że powymieniał sporo częśći ale teraz go sprzedaje  - zgadza się, w sierpniu kupił tą szosę za 500 zł.

Podobno teraz potrzebuje pieniędzy, komentarze jako sprzedawca ma dobre więc zobaczymy.

Allegro w razie co wypłaca pieniądze a jak przyjdzie złe to odeślę/pójde na poliocje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...