lajtspid Napisano 8 Września 2014 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 (edytowane) Firma Quriers zatrudni kurierów rowerowych. Elastyczne godziny pracy. Wymagany własny rower. Kontakt:tel: (042) 630-80-08 lub 602-46-99-99e-mail: quriers@quriers.pl osobiście: Łódź, ul. Naftowa 7/15 Edytowane 8 Września 2014 przez lajtspid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 8 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Praca sama w sobie bardzo fajna, polecam jednak podpytać się najpierw o średnie pensje miesięczne żeby się nie okazało, że utrzymanie roweru + zwiększone zapotrzebowanie kaloryczne pożera 70% wypłaty. Znam to z autopsji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 23 Września 2014 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 jeszcze jak zlapie deszcz do tego ochlodzenie to drugie 30% moze na lekarstwa braknac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szliri Napisano 25 Września 2014 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Dokładnie Ja sam zastawiałem się nad tą pracą, jakby nie patrzyć przyjemne z pożytecznym, ale wg mojego kalkulatora zapotrzebowania kalorii musiał bym jeść 5000kcal+ więc na jedzenie by nie starczyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi