Makak Napisano 6 Lipca 2006 Napisano 6 Lipca 2006 Zastanawiam się nad wyborem licznika. Na oku mam parę modeli, ale chciałbym dowiedzieć się czegoś o Mactronicu FE15? Czy ktoś słyszał o takich licznikach??? Biorę pod uwagę takie modele: Mactronic FE15 Sigma BC-800 Kelly's KCC-13 oraz Author Logic Który polecacie?
Bauer1000 Napisano 7 Lipca 2006 Napisano 7 Lipca 2006 Witam Ja mam mactronica tylko ze fe-212, szczerze mowiac nie polecam go za bardzo jego zaletami jest cena i ogrom funkcji way jakie zauwazylem, jezeli jezdzisz w sloncu to potem sie robia sie ciemniejsze plamy na wyswietlaczu (jak licznik polezy w cieniu wszystko wraca do normy) zauwazylem dziwne zjawisko, stawiam rower przy sklepie nie ma cienia wiec wystawiony jest na pelne slonce, wracam z zakupami i wyswietlacz jest czarny jak smola moj przebieg na liczniku wynosi 500 km a to dlatego ze licznik czesto traci łacznosc z bateria to tyle co mam do powiedzienia, dolozyl bym troche i kupil bym sigme lub inny z tych ktore wymieniles
sebekfireman Napisano 7 Lipca 2006 Napisano 7 Lipca 2006 O Mactronicu FE15 jest już trochę na tym forum. Mam ten licznik i jestem w sumie bardzo z niego zadowolony (test jest na mojej stronce, adres w podpisie), ale zamiast tego Mactronica lepiej wziąć podobnego Atecha (ma lepszy dobór funkcji).
Bizon Napisano 8 Lipca 2006 Napisano 8 Lipca 2006 Miałem jakiegoś mactronica .Nie miałem za dużo kasy a potrzebowałem licznik więc za 35 zeta kupiłem licznik z 12 funkcjami.Po 2 tygodniach zaczeła sie spóźniać godzina .Wymienili na nowy ,ale ten z kolei ciągle mi się resetował .No i ten tandetny sposób mocowania magnesu .Jednym słowem qpa.Nie wiem jak te model mactronica się spisują ,ale ja już mam uraze do tej marki.Ja bym brał sigme
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.