djmac Napisano 6 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Otoz wlasnie jak wyzej gdize mozna kupic takowa ramke ? w jakiej moze byc cenie ? i czy wogole jest sens ja kupowac ?? czy jest dobra, chcialbym aby posiadacze tych rowerkow jesli moga wypowiedza sie badz tez osoby zorientowane w tym sprzecie troche chaotycznie napisalem ale mam nadzieje ze mnie zrozumiecie najlepiej z ubieglego roku gdyby byla, nie z 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 6 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 1. A2 ma inna rame 2. A4 ma rame jak A6 3. Rame a4 i a6 nie mam pojecia gdzie mozna kupic 4. Rama od a2 jest na allegro tylko w innym malowaniu oto link http://www.allegro.pl/item112391420_najlze...ancji_wawa.html 5. Ja jestem bardzo zadowolony z ramy (zapraszam do mojego testu a2 w dziale testy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmac Napisano 7 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 No dobra ta co podales fajna ramka tyle ze chcialbym jeszcze na niej malowanie z levelka Bo w Krossie to pewnie nie ma mozliwosci kupna samej ramy ? nie orientujecie sie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 7 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 a co za roznica z tym malowaniem? nie chyba nie ma mozliwosci czasami pojawiaja sie pojedyncze sztuki na allegro - przewaznie po Skoda Auto MTB poniewaz ci co wygrywaja dostaja a2 i a4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Młody_56 Napisano 7 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 A nie lepiej kupic caly rower? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmac Napisano 7 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 A nie lepiej kupic caly rower? :wink: jasne ze lepiej ale zeby to bylo tylko takie proste jak to brzmi na bank jeszcze nie napadlem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabol Napisano 13 Marca 2009 Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Hm, chciałbym kupić ramę levela A6 i A8 z lat 2006-2008, mogłaby być używana, koniecznie w rozmiarze 17. Gdzie można taką nabyć? Na allegro i w serwisie krossa jej nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 13 Marca 2009 Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 jabol czekaj na okazje co do ram krossa to nie mam jak na razie zastrzeżeń (jeszcze jest cała przebieg jakieś 4000km nie oszczędzana ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 13 Marca 2009 Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 ja też mam a2 rocznik 2007 jest świetna ma przebieg około 15000 po lekkim terenie i nosi niewiekie ślady używania może będe sprzedawał całego ale to w czerwcu cena będzie w okolicach 600 szczeguły na pw. ramka jest suter wygodna. polecam ja będe zmieniał na a10 bo chce troszke w zawodach sie sprubować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.