s00pher Napisano 7 Września 2014 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Witam. Dziś wybrałem się na małą przejażdżkę po mojej okolicy. Chciałbym zapytać o osiągi, które za chwilę podam. Chcę zapisać się do lokalnego klubu rowerowego i nie wiem czy mam po co Dystans: 15km Czas: 37minut Średnia prędkość: 24km/h Szerokość opon: 2.0 Ciśnienie w oponach 34PSI (wiem, że za małe) Rower górski, jechałem asfaltem (dziurawym ), trochę pod górkę trochę z górki, bez przestanków. Dodam, że po dojechaniu na miejsce nie czułem się zbytnio zmęczony i mógłbym jechać dalej. Co sądzicie, czy klub rowerowy jest dla mnie? Proszę o rozsądne odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 7 Września 2014 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Klub rowerowy jest dla każdego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 7 Września 2014 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 To nic właściwie nie mówi na temat Twoich możliwości. Zgłoś się do klubu, zapytaj, zapiszą Cię, będziesz jeździł i to zweryfikuje wyniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 7 Września 2014 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Jak chcesz się rozwijać i masz takie możliwości jak klub w okolicy, to idź i śmiało spróbuj się zapisać. To co podałeś, to kompletnie o niczym nie mówi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pegieton Napisano 7 Września 2014 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Dokładnie, zwłaszcza, że nie podałeś swojego wieku. Jeśli masz ambicje na jakieś poważniejsze starty to 15lat to ostatni dzwonek. Jednak jeśli po prostu chcesz amatorsko potrenować, to nie przejmuj się niczym i naginaj do najbliższego klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 7 Września 2014 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Chcę zapisać się do lokalnego klubu rowerowego i nie wiem czy mam po co Dystans: 15km Czas: 37minut Średnia prędkość: 24km/h Co sądzicie, czy klub rowerowy jest dla mnie? Do podawania bidonów z woda...na pewno! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s00pher Napisano 8 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Właśnie, zapomniałem dodać wieku Mam 14 lat. 15 skończę w kwietniu przyszłego roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hadronsport Napisano 9 Września 2014 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Radziłbym poczytać chociażby tematy podwieszony gdzie masz kilka praktyczncyh rad i wskazówek w kwestii treningu,uważam że warto z nich skorzystać. Co do osiągów to faktycznie po nich nikt nie będzie w stanie na forum ocenić Twoich możliwosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.