Fizaraz Napisano 6 Września 2014 Napisano 6 Września 2014 Witam.Wpadl mi dzisiaj w rece rower, ktory dostalem wraz z zakupem telefonu w sklepie (ale oferta ).Lecz mam pewien problem. Sa w nim zamontowane manetki przerzutek Shimano SL-RS35 3L/6R [O takie - KLIK].Problem jest taki, ze w lewej manetce, ktora ma 3 przelozenia, nie pokazuja mi sie za szybka/plastikiem numery biegow od 1-3, mimo iz samo wrzucanie biegow idzie sprawnie. Nie wiem czym to jest spowodowane, dodam ze na prawej manetce biegi pokazuja sie bezproblemowo :CProsilbym Was bardzo o pomoc. Jesli bedziecie cos tlumaczyc, prosilbym o tlumaczenie dla laika, gdyz w kwestiach osprzetu rowerowego jestem kiepski ;PZ gory dziekuje za udzielona pomoc
Fenthin Napisano 6 Września 2014 Napisano 6 Września 2014 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.