Aril Napisano 6 Lipca 2006 Napisano 6 Lipca 2006 Witam mam mały problem:) miałem dziś mały wypadek i najbardziej ucierpiało siodło. Jeden pręd który wchodzi do jazemka jakby "wyskoczył" z gnazdka w tyle siodła, poprostu siodełko trzyma sie na jednym pręcie, oczywiście przód siodła jest w miare stabilny ale tył..... wiadomo. Próbowałem go jakoś wygiąć i włozyć go tam z powrotem, ale dziad twardy jest i nie wiem co z tym zrobić bo w sumie nie chciałbym go wymieniac. Może macie jakiś pomysł jak by go z powrotem wsadzić???? HELP PLZ!!!!
MrJ Napisano 7 Lipca 2006 Napisano 7 Lipca 2006 Tam niestety trzeba brutalnie - złap pręt kluczem francuskim ("żabką") i po prostu spróbuj na siłę go wsunąć - mnie się udało, ale proste to to nie było Jak nie, to niestety trzeba się rozejrzeć za nowym siodełkiem...
DamianYukon Napisano 7 Lipca 2006 Napisano 7 Lipca 2006 Witam pytam tutaj ponieważ nie chce zakładać nowego temat oraz nie wiedziałem gdzie umieścic moje pytanie. A wiec do rzeczy: za ile mogłbym wycenić oryginalne siodło velo zamontowane fabrycznie w moim Gaincie YUKONIE'05 uzywane 1rok w stanie bdb????
DamianYukon Napisano 7 Lipca 2006 Napisano 7 Lipca 2006 OK. w takim razie jakby ktos chcial to moge je sprzedac za ok. 30zl
Aril Napisano 10 Lipca 2006 Autor Napisano 10 Lipca 2006 NO!! udało sie:) jest troche krzywawo ale sie trzyma. Chyba i tak bende musiał sie porozglądac za czymś nowym...THX!!
muzycom Napisano 15 Lipca 2006 Napisano 15 Lipca 2006 A nie możesz rozebrać siodła wyprostować prętów i złożyć wszystkiego z powrotem do kupy??
Blue Napisano 15 Lipca 2006 Napisano 15 Lipca 2006 Witam pytam tutaj ponieważ nie chce zakładać nowego temat oraz nie wiedziałem gdzie umieścic moje pytanie. A wiec do rzeczy: za ile mogłbym wycenić oryginalne siodło velo zamontowane fabrycznie w moim Gaincie YUKONIE'05 uzywane 1rok w stanie bdb???? Nowe sygnowane znaczkiem gianta kosztuje 80zł...takie samo bez tego znaczka cyba 50zł[sam znaczek velo] ja swoje za 30-40 sprzedalem juz nie pamietam .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.