Dymek911 Napisano 6 Września 2014 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Witam. Rozglądam sie za pierwszymi spd'kami. Jeżdzę głownie po szosie (na crossie). W oko wpadł mi zestaw shimano sh r078 + pedały pd r540 http://allegro.pl/shimano-sh-r078-buty-szosa-spd-pd-r540-pedaly-r-46-i4566416220.html . Może ktoś sie wypowiedzieć o tych butach ? A może polecicie mi coś innego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leniwyzaskroniec Napisano 6 Września 2014 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 bardziej bym proponował buty z zatrzaskiem zamiast ostatniego rzepa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamski1971 Napisano 7 Września 2014 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Dokładnie polecam pedały 540 + buty model 88 z klamrą. Od piątku jestem posiadaczem tego zestawu i dla amatora takiego jak ja - zestaw super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dymek911 Napisano 7 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Dziękuję za odpowiedzi ! Na dniach będę realizował zakup bo raczej w tej cenie nie znajde niczego lepszego Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.