Kowal1986 Napisano 5 Września 2014 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Witam, Polećcie jakiś sklep w Warszawie (najlepiej zachodniej, ale jak nie ma to obojętnie) z dużym wyborem porządnych ciuchów rowerowych (typu Endura, Costelli itd itp). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrunoWarszawa Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Polecam sklep Sport Set przy Obozowej 95.Spory wybór odzieży rowerowej, m.in. ENDURA, ROGELLI, BIEMME.Miła obsługa i fajny klimat!Jeśli nie ma modelu / rozmiaru to nie ma problemu żeby zamówili, kwestia kilku dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Ale wykop zrobiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrunoWarszawa Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Ach, faktycznie. Nie zwróciłem uwagi na datę zapytania. Przepraszam jestem tu nowy Myślałem, że ktoś szuka odzieży na zimę, bo oni mają np. rajtuzy z wind-stoperem i bieliznę terminczną.No nic... może komuś innemu w przyszłości przyda się ta informacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal1986 Napisano 24 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Lepiej późno niż wcale ;-]. Sam trafiłem do tego sklepu na obozowej. Polecam, bo spory wybór mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.