Mod Team michuuu Napisano 5 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Chyba najbardziej ścigancki maraton: http://www.bikemaraton.com/main ktoś się wybiera z forum? Długie mega jak na mega bo 65km. Sucho i szybko, w zasadzie jedyna trudność to kilometry i własna słabość. No może oprócz zjazdu w Gortatowie gdzie można się nieźle wykrzaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 5 Września 2014 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Ja na pewno będę. Trzeba punkty zdobyć i sektor zreperować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 5 Września 2014 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Ja punktów nie zbieram i z góry nie wybierałem się do Poznania. Teraz tylko znajomy zaproponował jeszcze przejazd i lekko mnie podkusił, bo już nie ścigałem się od BM w Szklarskiej i trochę ciągnie do rywalizacji... Tylko, że ja najbardziej lubię techniczne fragmenty, a w Poznaniu tego się nie znajdzie, więc jak sobie myślę czy warto jechać, to myślę, że nie. Jedyne co przemawia dla mnie za Poznaniem, to awans o sektor wyżej (choć też może być jakiś defekt czy coś), rywalizacja z mnóstwem ludzi i spotkanie się ze znajomymi. Nie mało, ale jednak raczej odpuszczam, tym bardziej, że mieszkam blisko gór i raczej pokręcę coś u siebie, bo jestem tutaj ostatni weekend... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 6 Września 2014 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Panowie, spytam przy okazji - jak ich podejść w sprawie do zmiany sektora? Na mailu głucho, a nie mam zamiaru startować z czarnej ***y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 6 Września 2014 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Spróbuj telefonicznie. Jak się nie uda to masz pecha i musisz jechać z końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas7 Napisano 6 Września 2014 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 co w Poznaniu, w przypadku gdy jesteś mocny, będzie katastrofą ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 6 Września 2014 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Hmm, na kaczmarku i gogolu mam 1 sektor, tu przyznali mi 3, lepszy rydz niż nic. Jak ktoś jutro chce pocisnąć to zapraszam "Karkołomny" zjazd w gortatowie jest poprowadzony bokiem, trzeba uważać na dole bo droga od razu odbija w lewo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baikal Napisano 10 Września 2014 Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Oddam za darmo kod do rejestracji w Bike Challenge, niestety nie ogarnę się a szkoda, żeby się zmarnował - miejsc już kupić się nie da a kosztowały 79zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ocfatboy Napisano 10 Września 2014 Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Wiecie może gdzie są jakieś zdjęcia z trasy maratonu? Oczywiście opócz fotomaraton.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 10 Września 2014 Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Na forum bikemaratonu są wrzucone linki do prywatnych galerii. Możesz pooglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas7 Napisano 10 Września 2014 Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Oddam za darmo kod do rejestracji w Bike Challenge, niestety nie ogarnę się a szkoda, żeby się zmarnował - miejsc już kupić się nie da a kosztowały 79zł co to jest bike challenge? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baikal Napisano 10 Września 2014 Udostępnij Napisano 10 Września 2014 http://www.bike.poznan.pl/ wygrałem po prostu na kręć kilometry taki kod do rejestracji , sprzedawali je na allegro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.