MarekZ77 Napisano 4 Września 2014 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Witam, Przymierzam się do kupna ROCKRIDERA 9.1, choć pewnie jeszcze założe temat na forum, bo mam wątpliwości. Kłopot w tym, ze firmowe malowania nie podobają mi się. Chciałbym pomalować ramę w jakiś fajny wzór. Rower będę w Decathlonie brał. Czy stracę gwarancję?. Jak to jest?. Może miał ktoś do czynienia z podobnym przypadkiem?. Np. poobdzierał się rower po wypadkach. Pozdrawiam - Marek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 4 Września 2014 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Malowanie ramy to ingerencja w nabyty produkt. W gwarancji najpewniej masz napisane "wszelkie zmiany...." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m1x3r3k Napisano 4 Września 2014 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 W decathlonie nie dostajesz żadnych informacji na papierze chyba że w sklepie do pytasz o szczegóły. Bynajmniej ja tak miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 5 Września 2014 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 papierze chyba że w sklepie do pytasz o szczegóły. Bynajmniej ja tak miałem Przynajmniej jeżeli już . A co do autora to tak tracisz gwarancję bo to ingerencja w rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 5 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Tobo powiedział wszystkozamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.