paw009 Napisano 4 Września 2014 Napisano 4 Września 2014 Witam Jutro będę wtrącać przez Krosno do Sanoka i chciałbym prosić o podanie adresów sklepów rowerowych. Wstąpił bym sobie zobaczyć jakie są rowery bo jestem na etapie szukania nowych dwóch kółek. Krosno trochę znam(z grubsza) Ale gdzie są jakieś sklepy to nie mam pojęcia. Z góry dzięki za podpowiedzi i odpowiedzi :-)
ugupu Napisano 4 Września 2014 Napisano 4 Września 2014 proszę berdzo... http://sklepy.bikeworld.pl/szukaj/wszystkie/krosno
lubicz Napisano 4 Września 2014 Napisano 4 Września 2014 Polecam BIG SPORT, najlepszy serwis, Rafał doradzi jak należy. Niestety reszta zbija tylko kasę... a lepsze rowery i tak serwisują w BIG SPORT.
paw009 Napisano 10 Września 2014 Autor Napisano 10 Września 2014 niestety nei byłem wtedy w krośnie bo za późno wyszło. ale skocze sobie rowerem. dzięki za pomoc
leniwyzaskroniec Napisano 10 Września 2014 Napisano 10 Września 2014 Na mapie nie ma jeszcze Rojaxu co jest na krakowskiej oraz Arkusa na Łukasiewicza.
leniwyzaskroniec Napisano 13 Września 2014 Napisano 13 Września 2014 Jeśli szukasz roweru to speed przy zetce, można wynegocjować fajną cene bo to hurtownia rowerów. Co do arkusa to nie lubie tego sklepu, jakby tam za kare byli, rojax wg mnie ok, a polecam BIG SPORT na lwowskiej, może jako tako wyboru nie mają bo sklep nieduży, ale na zamówienie mają wszysstko, a obsługa kompetentna.
paw009 Napisano 15 Września 2014 Autor Napisano 15 Września 2014 nie miałem czasu jeszcze skoczyć do Krosna popatrzeć bo mi się nie spieszy z kupnem tego roweru. Ale na pewno za niedługo pojadę i dziękuję za wszystkie porady oraz podane miejsca. Wszystko czytam i przyswajam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.