boogeyman Napisano 4 Września 2014 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Witam, W weekend w planach Szwajcaria Czarnkowska Założenia trasy: - jak najmniej głównych dróg (mogą być lasy, jadę MTB) - trasa prosta (jak najmniej kręta, jadę bez GPS na kierownicy, a nie mam ochoty co chwilę robić stopa bo nie wiem jak jechać) - powrót inną drogą niż dojazd Cele: - zamek w Obrzycku (ale można pominąć) - Góra Goraj - pojeździć po Szwajcarii Tak więc wyszło coś takiego: https://www.runtastic.com/pl/trasy/szwajcaria-czarnkowska-1 Nie uwzględnia planu na samą Szwajcarie, tak więc całość pewnie w okolicach 180km. Pytanie do Was, jakieś rady w sprawie tej trasy? Może gdzieś jakoś inaczej pojechać bo nawierzchnia kijowa? Odcinki do Kiekrza i z Biedruska znam, reszty niestety nie... Z góry dzięki Pozdrawiam Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boogeyman Napisano 6 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Trasa zaliczona wg mapki powyżej Nie udało się jednak zrealizować planu pojeżdżenia po Szwajcarii, ostatnie 20km dojazdu miałem pod wiatr i lekko opadłem z sił, a zjeżdżając z Goraja okazało się że tylne hamulce nie za bardzo chcą współpracować (okładziny do wymiany). Ale tereny przepiękne, z pewnością jeszcze nie raz tam się wybiorę, ale inną trasą. Prawdę mówiąc, nie chce mi się teraz opisywać, ale szosówką tej trasy nie róbcie Dojazd do Czarnkowa to z 30% pola/lasy/kiepska nawierzchnia, a powrót to z 70% lasami i polami (w tym poligon). Może jutro napisze coś więcej, teraz pora zregenerować siły Jeszcze parę fotek, zamku na goraju nie robiłem, jakiś remont, pełno robotników, wycinka drzew i prawdę mówiąc, nic ciekawego W Obrzycku fajniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.