Skocz do zawartości

[amortyzator] Jaki amortyzator do ramy Giant Reign

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, jaki amortyzator będzie najlepszym wyborem do ramy Giant Reign z 2006roku. Sterówka najlepiej 1 1/8", pod koło 26". Budżet to 1000zł

Napisano

RST nie chcę, a duroluxa w tej cenie nie znalazłem. Najlepszym wyborem będzie chyba używany. Mam możliwość kupna liryka, marzocchi 66 lub sektora. Który pasowałby najbardziej?

• Mod Team
Napisano

za tysiaka kupisz "szóstka" z najbogatszym tłumikiem. Jakoś nie wierzę w długowieczność tych śmiesznych Duroluxów mimo że ludzie je chwalą(na początku posiadania). 

Napisano

Jakoś nie wierzę w długowieczność tych śmiesznych Duroluxów mimo że ludzie je chwalą(na początku posiadania).

Ja się wyleczyłem z widelców Suntoura jakiś czas temu głównie przez kiepskie uszczelki kurzowe w porównaniu do RS czy Manitou czy nawet mojego RST STORM'a AIR .  W duroluxie z tego co kojarzę wycierała się szpilka tłoka kom.powietrznej co skutkowało stuknięciem przy ugięciu . Niby wymieniane na gwarancji ale jednak niesmak pozostaje .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...