Mardrom Napisano 9 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2014 (edytowane) Mam nadzieje, 60mm bym musiał zamawiać. Nie wiem czemu, ale ten avatar mi sie nie podoba. Juz wiem co bede mial na avku jak już złoże rower Edytowane 9 Września 2014 przez Mardrom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertocarlos Napisano 9 Września 2014 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 (edytowane) to sa chyba obrecze do wentyli klasycznych albo samochodowych tak mi sie wydaje..Powinienes napompowac wkoncu tylko mala czesc wentla wlazi w popme zawsze mozesz kupic przejsciowke z tej presty na samochodowy wtedy moze bedzie latwiej.. Edytowane 9 Września 2014 przez robertocarlos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mardrom Napisano 9 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2014 No wlasnie tez tak myslalem- nakrecic na preste i pompowac pompką do schraderów- wtedy by bylo baaardzo łatwo. Opony do mnie wyruszyły! Juz nawet sa w kurierskiej sortowni Jutro zdjęęęęęciaaaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertocarlos Napisano 10 Września 2014 Udostępnij Napisano 10 Września 2014 i gdzie sa te zdjecia?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mardrom Napisano 10 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Opony juz mam, niestety jest ciemno a ja spaliłem lampe błyskową Sory wielkie, jutro dam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertocarlos Napisano 10 Września 2014 Udostępnij Napisano 10 Września 2014 no to czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mardrom Napisano 11 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Werbleeeee!!! ... ... ... ... ... BOOM Obręcze wyglądają jakby były żółte ale trudno Kupilem adapter presta-Av i wszystko git <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jako023 Napisano 11 Września 2014 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Wszystko na pewno lepiej wygląda niż poprzednio. Ja bym pomyślał nad zmianą ramy bo coś w niej nie pasuje do reszty, ale to tylko moje zdanie. Dobra robota. Daj znać jak wrażenia z jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mardrom Napisano 11 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2014 To znaczy co nie pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jako023 Napisano 11 Września 2014 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Jest taka chuda i ma stary 'dizajn' wedłóg mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mardrom Napisano 11 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2014 No chuda jest ale jakbym chciał wsadzić jakąś rame na wzór meridy reacto 909 to bym sie nie wypłacił Też mi się podobają takie "obudowane" ramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jako023 Napisano 11 Września 2014 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 No o to mi chodzi tylko dobrze zauważyłeś są one drogie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mardrom Napisano 11 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Z drugiej strony zaczynałem przygode z kolarstwem na Orii Special TT.09 i mam z takimi ramami naprawdę dobre wpsomnienia więc aż tak mi kształt tej obencej nie przeszkadza. Cieszę sie z tego bo jakby mi sie uwidziało kupic cos lepszego to nie ma zmiłuj- znowu by mnie zabolało niepotrzebnie po portfelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertocarlos Napisano 11 Września 2014 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 ten mostek troszke nie pasuje..a probowales go obrocic zeby wygladal bardziej agresywnie?? tylko ze wtedy pozycja bedzie juz ekstremalna hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mardrom Napisano 11 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Próbowałem Wygląda tak tragicznie, a do tego jest tak niewygodny że sobie nie wyobrażasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertocarlos Napisano 11 Września 2014 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 tak patrze na foty i powiem Ci szczerze ze ladniej by wygladal jakby rama byla jednolitego koloru,cala czarna matowa albo zielona bo te paski troche raza w oczy chyba ze na zywo wyglada lepiej bo zdjecia to zdejcia.Korba pieknie by sie wyrozniala na tle czerni a jest niezla .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mardrom Napisano 11 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2014 W Sumie spróbuję się temu przyjrzeć. Na żywo wygląda jakieś 100 razy lepiej, ale nie jestem w stanie tego uchwycić na zdjęciach- jak widzisz nawet obręcze wyglądają jak żółte... Wezmę chyba się za przerobienie roweru na cały czarny i zaraz wrzucę fotkę (oczywiscie mowie o gimpie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertocarlos Napisano 11 Września 2014 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 no wlasnie na zywo na pewno jest lepiej ale ogolnie ujechalbym go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mardrom Napisano 11 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertocarlos Napisano 11 Września 2014 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 no fajnie caly czarny..to teraz sie bardziej wysil i na zielono go hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mardrom Napisano 11 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2014 (edytowane) Ehhh, give me a sec bro Zbyt późna godzina i mnie czas goni więc: Proszę sie nie śmiać! Edytowane 11 Września 2014 przez Mardrom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertocarlos Napisano 11 Września 2014 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 hehe ciekawie wyszla rama jakby plaska byla..no nic mi sie podoba czarny ale tak ajk jest obecnie z tymi zielonymi wstawkami na zywo moze tez wygladac super..czekamy na reszte czesci i pierwsza jazde .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mardrom Napisano 11 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Reszta czesci w postaci... łańcucha! Nie chcę zakładać tego, który miałem w szosie przed renowacją bo to 3/32 a takie coś to by była fuszera przy zębatce typu single. Pewnie jeszcze w tym tygodniu zamowie dartmoora i .... bede musial czekać aż asfalt wyschnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jako023 Napisano 11 Września 2014 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 No na czarno o wiele lepiej wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mardrom Napisano 11 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Pomyślę o tym bardzo poważnie, jesli tylko malowanie nie przetrwa zimy Teraz to by była fuszera jakbym na bezbarwny walnął po prostu czarny mat i skończył z tematem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi