zuczek222 Napisano 4 Września 2014 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Witam, używa może ktoś tych manetek, składam stalową szosę, z racji że się nie ścigam i jeżdżę rekreacyjnie upadły mi w oko w/w manetki, co o nich sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pegieton Napisano 6 Września 2014 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 No jak dla mnie to "jeżdżę rekreacyjnie, nie ścigam się" i Dura-Ace niezbyt idą w parze, ale to Twoja kieszeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuczek222 Napisano 6 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Chociaż zobaczyłeś co to za manetki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pegieton Napisano 6 Września 2014 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Tak, to te montowane na ramie. Tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuczek222 Napisano 6 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Innych do 10 nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 6 Września 2014 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Bardzo dobry sprzęt, zdecydowanie zapewniający odpowiednią kulturę pracy, raczej długowieczny. Jeśli uznajesz że potrzebujesz aż takiego wypasu - kup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuczek222 Napisano 6 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Ciężko coś o nich znaleźć, jeszcze się waham czy nie kupić klamkomanetek dla wygody zmiany biegów do których zastosuje przelotki na ramę. Z drugiej strony takie manetki są praktycznie bezawaryjne co dla amatora ma również ogromne znaczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 7 Września 2014 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Jeśli chodzi o komfort - tu praktycznie - jak dla mnie i nie tylko mnie- dyskusji nie ma. Amortyzator też ma blokadę na goleni albo kierownicy - teoretycznie sięgnięcie do goleni to szybki i łatwy ruch jednak bardzo wielu wybiera manetkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 21 Września 2014 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 jeśli jeździsz tylko rekreacyjnie i nie musisz zmieniać często przełożeń jadąc np po mieście to ten typ manetek może Ci wystarczyć. j/w kwestia gustu, dla mnie byłoby zbyt męczące i często niebezpieczne korzystanie z manetek na ramie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.