David91 Napisano 3 Września 2014 Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Witam planuje zakupić pierwszą szosę, mam już rower crossowy, ale pragnę tez czegoś lżejszego do pochłaniania kilometrów w ciepłe letnie dni. Dużo ludzi chwali tego Tribana mi też się podoba, ale zastanawiam się czy nie da rady złożyć czegoś fajnego za około 2000zł jak myślicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boxx Napisano 3 Września 2014 Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Za dwa 2k raczej nie złożysz takiego roweru jakim jest tribian 500. Jeśli uda ci się kupić nowego to masz gwarancję na całość a nie ma każda część z osobna jak przy składaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 14 Września 2014 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Powiem więcej - za 2k zł na pewno nie złożysz takiego roweru jak 3ban na nowych częściach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fragi Napisano 15 Września 2014 Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Planowałem złożyć rower za własnie 2tyś ale wybiłem go sobie szybko z głowy. Jak koledzy pisali za 1999zł masz 3bana na w miare dobrych podzespołach i nie tracisz czasu na składanie. Ja kupiłem 3bana i wiem że to było najlepsze wyjście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 15 Września 2014 Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Jedyny problem to jego dostępność... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jur Napisano 16 Września 2014 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Ja miałem fuksa swojego kupiłem w poznaniu na franowie przy koncu lipca. W sklepie internetowym oraz w całej Polsce były pojedyncze sztuki. Akurat przegladalem strone i się okazało ze akurat do deca pod moim nosem dosłali rowery po kilka w kazdym rozmiarze. Szybka rezerwacja przymiarka i przede wszystkim jazda na rozmiarach 48 51 i 54 pozwoliły dokonać wyboru. Wiem że jest tez możliwość żeby przysłali do Ciebie rower z innego sklepu. Wszystko zależy od Twojej determinacji oraz życzliwości sprzedawcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.