Skocz do zawartości

[ubranie] zakup kompletu firmy mfx a pure breed

Rengar

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, szukam na siebie kompletu ubrań do jazdy jesienią. Byłem dziś po sklepach i w jednym był cały komplet, letnie i jesienne typu XC firmy mfx a pure breed. Nie umiem znależć tych ubrań w necie ani opini i samej firmie. Proszę o opinie jak ktoś miał styczność z ich ubraniami. Od siebie powiem że ubrania te wyjątkowo dobrze na mnie pasowały i były bardzo komfortowe, materiał milutki w dotyku.
I jeszcze jedna kwestia, jeżdżę po lasach, xc, mtb, trochę enduro i dh. Jakie spodnie długie lepsze, zwykłe czy z ramiączkami?

Chodzi kolego o markę MODY FOX. Nie jest ona znana w Polsce ja posiadam dwie koszulki tej firmy zakupione w Anglii. Na razie złego słowa o nich nie mogę powiedzieć, jakościowo dużo lepsze niż podstawowy model. Masz tu linka do sklepu w którym jest oferta:  http://pl.sportsdirect.com/cycling/cycling-clothing/mens-and-boys-cycling-clothing

W centrum handlowym Europa Centralna jest sklep SportDirect i tam te ubrania widziałem, spodobały mi się dla tego o nie zapytałem. Znalazłem też ten sklep w necie i tam komplet jest ponad 200zł tańszy niż w centrum handlowym także zamawiam bo wszystko co chce, czyli komplet krótki, długi, bluza, kurtka i kask wychodzi 600zł a nie ponad tysiąc jak w sklepie:-) Ale jak znasz jakieś fajne sklepy to możesz dać linki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...