Gość Napisano 2 Września 2014 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Cześć wszystkim, szukam turystycznych butów spd, takich, w których można też normalnie chodzić i wyglądają niepozornie. Mierzyłam różne modele Shimano, Scott, Mavic i Louis Garneau. Generalnie pasuje na mnie r. 38, ale mam długi duży paluch wystający poza stopę, którym "drapię" czubek buta podczas przetaczania stopy do przodu. Rozmiar wyżej buty są za duże (noga lata). Czy ma ktoś podobnie? Znacie firmy/ / modele , które by pasowały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s2power Napisano 13 Września 2014 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Poszukaj wsrod modeli Speca. Bardzo dobrze trzymaja noge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RemarSportPL Napisano 16 Września 2014 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 A z butów Shimano pasowały któreś na Ciebie i były wygodne? Bo piszesz,że mierzyłś,ale z jakim efektem? Podaj też budżet w którym chciałabyś się zamknąć z zakupem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Września 2014 Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Jeden z modeli Mavic pasował, rozmiar 38 i 2/3, tego wyprzedaż z 400 na 209 pln, więc super. Przy okazji pomierzę Specialized, pòki co buty nabyłam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.