maniek7 Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Witam Mam problem ze swoim hamulcem, gdyż pękła mi w nim sprężynka. Mam pytanie, czy mozna gdzieś taką dokupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barbapapa11 Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Moze podasz model, wkleisz zdjecie zacisku? Czy mam ci powiedzieć: będzie w internecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 2 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Września 2014 A która sprężyna ? w klamce czy ta od klocków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek7 Napisano 2 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2014 https://onedrive.live.com/?cid=44E0275300055DD6&id=44E0275300055DD6%21164&v=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 2 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Czyli ta sprężyna ... Po druciarsku pewnie można by założyć jakąś sprężynę na linkę. A tą trzeba wziąć do dobrego sklepu z takimi rzeczami i spróbować dosztukować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek7 Napisano 2 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Myślisz że w zwyklym rowerowym posiadają takie rzeczy? A masz jakiś pomysł żeby to na jakiś czas zmontować używając czegoś w zamian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 2 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Września 2014 W rowerowym ... nie co ty, chyb ze na serwisie z używanego hebla. Można założyć na linkę sprężynkę, odpowiednio mocną, między baryłkę a dźwignię, nie wiem tylko czy ona nie ograniczy znacząco ruchu dźwigni, ale spróbować można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek7 Napisano 2 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Miedzy baryłkę a dźwignie czyli przy klamce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 2 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Nie, przy zacisku, ale tam pewnie nie będzie miejsca na sprężynę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek7 Napisano 3 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2014 już ogarniam może spróbuje tak zrobić. Wielkie dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi