zennez Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Witajcie Zastanawia mnie czy znacie jakieś dobre aplikacje (na pc lub mobilne) służące do analizy i planowania tras pod względem profilu, prędkości, wydatku energetycznego, czasu przejazdu i mocy. Pamiętam jak chyba jeszcze w tamtym roku robiłem coś takiego na stronie profiler.prv.pl, jednak dzisiaj wyświetlają się tam tylko reklamy. Jeżeli korzystacie z takich programów to piszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Strava Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Strava chyba obecnie najlepsza. Wchodzisz w Dashboard > My Routes > Create New Route Dzięki dużej bazie danych, możesz wyznaczać trasę po najczęściej uczęszczanych drogach. Na dole pokaże się także profil wysokościowy trasy :-) Potem możesz wyeksportować ją do pliku .gpx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zennez Napisano 1 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Dzięki, program ciekawy w wyznaczaniu trasy, ale nie ma tego co mnie dość mocno interesowało, czyli szacunkowe spalanie kalorii według wagi, wzrostu, wzniesień itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1988wroc Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Szacunkowe spalanie w programie jest lipne. Robiąc podjazdy i zjazdy pulsometr pokazał 600 spalonych kalorii więcej od programu, na płaskim 200 mniej. Mistrzem był licznik Cateye który pokazywał połowę tego co endo/pulsometr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zennez Napisano 1 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Września 2014 A z jakiego pulsometru korzystasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1988wroc Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Sigma Pc 20.11 czy coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.