Skocz do zawartości

[Częstochowa] Jura, Sokole MTB

flyman

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Napisano

jestem zaa, bardzo chętnie podszkole się u kogoś z większym doświadczeniem :), dzisiaj atakowalem zamek w olsztynie i sokole góry, także kwestia wymiany tel. i jeździmy ;)

Napisano

ja to tam jakiegos duzego doswiadczenia nie mam bo od niedawna smigam na goralu, a tak sie sklada ze ja tez dzisiaj zamek i sokole atakowalem, tylko z wieksza ekipa, o ktorej byles?

Napisano

Jeździłem miedzy 12.30 - 15.30, koło 15 jak wracałem do domu od strony Kusiąt to jechało 2 rowerzystów na MTB, kiwłem cześć i pojechałem dalej.  Mnie łatwo rozpoznać, bo cały na czarno jestem ubrany, a na zamku koło 13 był  jeszcze jeden rowerzysta, może to Ty hehe albo ktoś od was z ekipy, nie gadałem, bo akurat podjazd atakował, na zielono bodajże ubrany i chyba z rowerkiem na "full suspension"  ale się zdziwiłem, na MTB jeżdżę od stycznia i pierwszy raz widziałem żeby ktoś jeździł jeszcze oprócz mnie po zamku. Jeśli chodzi o sokole góry to widzę, że ktoś tam wyczynowo jeździ, bo jest tam czerwony szlak wytyczony, dość trudny technicznie, ale nikogo jeszcze na nim nie spotkałem. Także ja mieszkam w samym Olsztynie, okolice znam jako tako, więc dajcie tylko wcześniej znać i jeździmy ;)

Napisano

bylismay ekipa 6 osobawa w tym jedna dziewczyna i wszyscy na fulach, trenowalismy techniczne zjazdy, pozniej sokole i tez raczej ekwilibrystyka rowerowa ;) bedziemy sie wybierac to dam znac, ale tak srednio raz w tygodniu atak na zamek i sokole

Napisano

Jak chcesz coś pojeździć to ja planuję się jutro wybrać na terenową traskę po Olsztynie i okolicach, konkretnie Towarne, zamek, Lipówki, Biakło i Sokole. Zobaczysz sobie kilka ścieżek, skoro mówisz, że nie widziałeś nikogo w tych rejonach na rowerze ;)

Napisano

Zajęcia kończę koło 13-14 więc myślę, że na jakąś 15 bym się wyrobił, kwestia tego czy zbiorę się na całość rowerem czy autem przyjadę do Olsztyna

Napisano

może być trochę ciężko, zeszły tydzień miałem luźny ale dzisiaj ruszyla mi nowa budowa i mogę mieć klopot z tą godziną

podam Ci na PW mój numer, daj mi jutro znać o której planujesz być, a ja Ci powiem czy się wyrobię, ale postaram się być ;) , umówimy się chyba na rynku w Olsztynie będzie najpewniej

Napisano

Witam może i ja się podepne pod jakiś wyjazd. Z Olsztyna nie jestem ale z centrum czestochowy. Z kimś bardziej pro chętnie bym gdzieś ruszył jako amator ;)

Napisano

"metone"  powiem Ci że miałem przyjemność trochę popedałować wczoraj z "cockoseq" i muszę stwierdzić że to jest ekstraliga, dla mnie to zawodowcy a nie widziałem ich na szlakach bo oni jeżdżą w miejscach gdzie większość ludzi ma problemy z wejściem na nogach. Ogólnie bardzo pozytywnie, bardzo pouczający wypad, jak tylko chłopaki nie będą mieć nic przeciwko takiemu balastowi jak ja, to chętnie zrobię jeszcze jakiś wypad, a Ty metone jak będziesz w okolicach Olsztyna to daj po prostu znać ;)

Napisano

hehe dokładnie miałem takie same odczucia a fajnie że są tacy ludzie z taką pasją do tego sportu :thumbsup:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...