bociek28 Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 witam Mam zamiar zakupić nowego reactiona na 2015 i właśnie taki oto ma widelec. Chciałbym się dowiedzieć od użytkowników coś wiece, obecnie mam rebę. Czy wymieniać go od razu na np foxa albo rebę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 2 Września 2014 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Jest gorszy, żle pracuje od tamtych dwóch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bociek28 Napisano 4 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2014 trudno cokolwiek przeczytać o tym amorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeGie Napisano 4 Września 2014 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Beskid, miałeś go ze od razu tak opisujesz ten amor? Jeździłem na nim przez rok, wersja pro i śmiem twierdzić ze rs czy fox w tym przedziale nie są lepsze. Po odpowiednim ustawieniu pracował jak marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 4 Września 2014 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Beskid raczej go nie krytykuje, tylko trochę niezgrabnie to wyraził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 4 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Września 2014 http://www.forumrowerowe.org/topic/129963-amortyzator-manitou-marvel/polecam przeczytanie posta nr 2 i moim zdaniem - kto raz zaznał ABS'a z plusem ten nie zechce innych wynalazków Wyznaję wyższość widelców na literę "M" nad innymi uginaczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 4 Września 2014 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 (edytowane) Post nr. 2 odnosi się do innego modelu modelu amora stosowanego w innym Cube ... pytanie dotyczy Reactiona z 2015 , z Marvelem TS Air ... tyle, że w katalogu nie widzę Reactiona 2015 z Marvelem... Czy go wymieniać od razu, a skąd można wiedzieć jeśli się na nim nie przejedzie i nie pozna jego charakterystyki pracy ... Edytowane 4 Września 2014 przez Rulez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 4 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Mi chodziło o zdanie nr 2 w poście nr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bociek28 Napisano 5 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2014 przez to pytam kolegów którzy jeździli na tym amorze a mieli także styczność z rebą czy foxem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 5 Września 2014 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Styczność to nie wszystko, jednemu będzie odpowiadała taka charakterystyka pracy a drugiemu inna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eml86 Napisano 11 Września 2014 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Mam marvela 130 ts air w konie dawg i jest to świetny amortyzator. Odpowiednik foxa rlc albo reby w tym segmencie. Bardzo sztywny, solidny i lekki - w moim przypadku 1890g. Bardzo prosty w serwisie. Można śmiało samemu zrobić.. Posiada wewnętrzną regulację powolnej kompresji poprzez zmianę układu podkładek. Przy idealnym wyregugulowaniu wyłapie przysłowiowe liście. Bardzo dobry stosunek ceny do jakości. Minus to plastikowe pokrętła. JA bym nie wymieniał amortyzatora na Twoim miejscu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 12 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Posiada wewnętrzną regulację powolnej kompresji poprzez zmianę układu podkładek Jesli już, to ma wewnętrzną regulację tlumienia szybkiej kompresji ( HSC). Regulacja tłumienia wolnej kompresji jest na górze ( czerwone pokrętło na górze prawej goleni-LSC ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eml86 Napisano 12 Września 2014 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 (edytowane) Zgadza się - szybkiej kompresji.. Edytowane 12 Września 2014 przez eml86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 12 Września 2014 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 (edytowane) Nie, na dole to jest regulacja tłumienia odbicia, lepiej już nic nie pisz w tym temacie bo wychodzisz na totalnego ignoranta Nooo, szybko edytowałeś ten mącący post Edytowane 12 Września 2014 przez Rulez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kinjar Napisano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Odświeżam temat. Czy możecie podać linka do szczegółowego opisu regulacji tego amorka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Jakiego niby linka, kręci się pokrętłem prawo-lewo do uzyskania optymalnego ustawiania i tyle, wszystko na temat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi