Piotr80 Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Witam, może ktoś będzie zainteresowany licytacją rowerów Northtec. Ceny bardzo atrakcyjne. http://www.licytacje.komornik.pl/Notice/Details/163316 Dla mnie za daleko żeby jechać... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remlik Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Ciekawostka, adres firmy Artex, która sprzedaje/produkuje(?) Nothtec-i ...czyli padają najwyraźniej. W takim razie rowery nowe prawdopodobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 1 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Czyżby kolejny producent miał kłopoty czy tylko sklep firmowy Northec. A może to jedno i drugie idzie pod młotek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 To jest sklep firmowy więc mi się zdaję że problem ma cała firma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgrz Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Skoro uważasz, że problem ma cała firma to po co w każdym możliwym poście wciskasz ludziom te rowery? Jak firma padnie to do ciebie powinni się zgłaszać z ewentualnymi roszczeniami gwarancyjnymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Po pierwsze nie wciskam tylko proponuję bo maja te rowery dobry stosunek cena - osprzet. Po drugie nie jestem księgowym ani żadnym kierownikiem tej firmy aby wiedzieć na jakiej zasadzie funkcjonuje Northec. Jak Twoja głowa tego nie pojmuje to nie mój problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgrz Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 O moją głowę się nie martw. To nie ja zachowuję się jak natrętny handlarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Nie jestem handlarzem i niczym nie handluję Uważam że proponowanie roweru w dobrej cenie nie jest czymś złym, zwłaszcza gdy dorównuje on jakością droższym modelom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 1 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Skoro uważasz, że problem ma cała firma to po co w każdym możliwym poście wciskasz ludziom te rowery? Piszesz byle pisać czy jest jakiś niedostrzegalny sens tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qugar Napisano 2 Września 2014 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Skoro uważasz, że problem ma cała firma to po co w każdym możliwym poście wciskasz ludziom te rowery? Jak firma padnie to do ciebie powinni się zgłaszać z ewentualnymi roszczeniami gwarancyjnymi Kolega Robszyld69 o domniemanych problemach firmy dowiedział się pewnie jak my wszyscy z tego tematu, więc nie wiem dlaczego masz do niego pretensje że poleca niezły rower w dobrej cenie z resztą nie on jeden . Sam czekałem na ich rowery na 2015r ale niestety chyba się nie doczekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciok Napisano 2 Września 2014 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Witam, jest ktoś zainteresowany tą aukcją i planuje na niej się pojawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remlik Napisano 2 Września 2014 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Jeśli uda mi się wyrwać, to może podjadę, ale tak na 50% - jeszcze się nie dowiadywałem, czy faktycznie nówki i jakie rozmiary ram. W cenach wywoławczych z pewnością warto, ale trudno powiedzieć, jakie będzie zainteresowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 2 Września 2014 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Zainteresowanie może być ze strony sklepów. Mała cena zysk dobry a gwarancję mogą dać ze swej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 2 Września 2014 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Trzeba by wiedzieć z którego rocznika te rowery, modela 2013 nie były dopracowane - geometria czy brak taperowanej sterówki w modelach kołem 27,5" ..., jeśli to modele 2014 to warto brać nawet bez gwarancji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr80 Napisano 2 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Wszystkim zainteresowanym proponuję w dniu licytacji zadzwonić jeszcze do Kancelarii Komornika i upewnić się, że licytacja nie została odwołana. Wiem, że często tak się zdarza, bo w ostatniej chwili dłużnik znajduje jednak gotówkę... Co do przypuszczeń odnoście kondycji finansowej producenta: salon firmowy to zazwyczaj odrębny podmiot. Kłopoty sprzedawcy wcale nie muszą oznaczać kłopotów producenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 2 Września 2014 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Dobrze by było jakby producent nie padł, ze względu na to że jest dobrą konkurencją. Nie wielką ale jednak konkurencją , na naszym rodzimym rynku dla Krossa, Unibike i Rometa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 2 Września 2014 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Mbike też był konkurencją, i już ich nie ma ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 2 Września 2014 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Mam shottasa 06. Szkoda że Mbike padł ale dobrze że nie mam problemów z rowerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 2 Września 2014 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 byli tacy którym pękła rama ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 2 Września 2014 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 no to trochę bolało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 2 Września 2014 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 przemekgrz, mozna polecic wiele rzeczy ktore sa dobrej lub swietnej jakosci, dostepne jako uzywane albo nawet nowe - czy to ze uwazam je za takie i ze je polecam oznacza ze ponosze odpowiedzialnosc za stan przedmiotu oferowanego w takiej czy innej aukcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgrz Napisano 2 Września 2014 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Zupełnie nie o to mi chodziło. Ale dosyć off topu. Miejmy nadzieję, że jednak firma przetrwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ginn03 Napisano 4 Września 2014 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Rozmawiałem z osobą, która jest dobrym znajomym właściciela Northtec. Nie wie nic na temat tej licytacji, ale jeżeli chodzi o upadłość to jakaś plota. Firma ma się dobrze a we wrześniu startuje na targach z własnymi rowerami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remlik Napisano 4 Września 2014 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Nie ma firmy Northtec, to tylko marka. Producentem/sprzedawcą jest FHPU Artex i to w jej siedzibie ma się odbyć aukcja, wiec ewidentna ściema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alef Napisano 4 Września 2014 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 jakby ktoś chciał się wybierać...licytacja odwołana a tak btw...ten dług to bardzo stara sprawa. z marką northtec nie dzieje się nic złego...tak jak ktoś wyżej napisał rozwijają się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.