Skocz do zawartości

Simplon Stomp 2004/2005 -5000zł-

Nugosz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Na sprzedaż idzie Simplon Stomp jest to rocznik 2004/2005. Stan jak na ten rocznik to bardzo dobry jest parę otarć na ramie widać na zdjęciach (są to ubytki na lakierze struktura karbonu jest nie ruszona) - jeżeli chodzi o jakoś sprzętu i kulturę działania naprawdę świetna. Nie mogę zarzucić temu rowerkowi niczego.

Idealny do XC jak i do wyjazdu w góry.

Sprzedaję ponieważ okazyjnie kupiłem Simplona Kibo - zdjęcia w moim garażu.

A więc co dam mamy:

Rama: Simplon Stomp 2005 115mm - Przedni trójkąt CARBON - tylny trójkąt Alu - pivoty na V-brake  (dwa lekkie przetarcia (po 3-5 cm) czerwonego lakieru na rurze podsiodełkowej nie uchwyciłem ich na zdjęciach najzwyczajniej zapomniałem) Rozmiar: rura podsiodłowa 47cm (całkowita 53cm) rura górna 59 cm - ja mam 181cm długość nogi 82-83 cm i rower był do mnie bardzo dobrze dopasowany

Damper: Rock Shox MC3.3 rok temu serwisowany

Widelec: Rock Shox Reba Race 2004 - piwoty na V-brake - blokada amorka - dual air - ustawiony na 100mm - rok temu przeszła serwis

Koła: Mavic SLR - przód tył

Opony:

Przód: Geax Saguaro 26x2.0 - na mleku

Tył: Geax Saguaro 26x2.2 - małe ciśnienie i pechowe lądowanie na krawężniku spowodowało uszczypnięcie opony mleko nie uszczelniło tego - wsadzona dętka opona nadal uszczypnięta ale dziura się nie powiększa także można na niej w takim stanie jeździć jeszcze spokojnie

Napęd: Całość SHIMANO 760 - stan ok spokojnie łyknie nowy łańcuch chociaż aktualnie napęd działa bardzo dobrze zero problemów - przejechane około 1000km

Hamulce: Shimano XT BL-M785 - przód 180mm / tył 160mm

Kierownica: Raiser Simplon

Mostek: Syncros 110mm

Sztyca: Crankbrother Cobalt 2

Siodło: Kuota 143mm nie znam modelu

Chwyty: Ergon GP1

Zdjęcia

https://plus.google.com/photos/100572717640025026388/albums/6053711285004331313?authkey=CJvTn6-mkoizvQE

Oczywiście cena do negocjacji.

Odbiór osobisty lub wysyłka kurierem -może być za pobraniem lub przedpłata-

Prosze o kontakt przez PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...