Max90 Napisano 31 Sierpnia 2014 Napisano 31 Sierpnia 2014 Witam, Wybieram się w II połowie września do Makarskiej.Możecie polecić mi rejony, trasy na jazdę szosą w tych okolicach, co ciekawego zobaczyć etc ? Jakie natężenie ruchu wtedy panuje w tamtej okolicy itd ?.
wszoltysik Napisano 8 Września 2014 Napisano 8 Września 2014 Witam, również planuje odwiedzić rejon Makarskiej w tym terminie. Byłem tam w zeszłym roku jednak bez roweru, teraz chciałbym zabrać bika i przynajmniej jeden dzień poświęcić na rowerowenie, a dokładniej chciałbym wjechać na st. Jure w masywie Biokovo tj. 1762m praktycznie z poziomu 0 Prowadzi tam droga asfaltowa, bardzo wąska, a widoki zapierają dech.
wszoltysik Napisano 28 Września 2014 Napisano 28 Września 2014 Wjechałem, choć lekko nie było, zmienna pogoda, strome podjazdy i strach by spojrzeć w dół :-) http://www.forumrowerowe.org/topic/110050-galeria-pokaz-twojego-29era/page-221
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.