Max90 Napisano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Witam, Wybieram się w II połowie września do Makarskiej.Możecie polecić mi rejony, trasy na jazdę szosą w tych okolicach, co ciekawego zobaczyć etc ? Jakie natężenie ruchu wtedy panuje w tamtej okolicy itd ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wszoltysik Napisano 8 Września 2014 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Witam, również planuje odwiedzić rejon Makarskiej w tym terminie. Byłem tam w zeszłym roku jednak bez roweru, teraz chciałbym zabrać bika i przynajmniej jeden dzień poświęcić na rowerowenie, a dokładniej chciałbym wjechać na st. Jure w masywie Biokovo tj. 1762m praktycznie z poziomu 0 Prowadzi tam droga asfaltowa, bardzo wąska, a widoki zapierają dech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wszoltysik Napisano 28 Września 2014 Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Wjechałem, choć lekko nie było, zmienna pogoda, strome podjazdy i strach by spojrzeć w dół :-) http://www.forumrowerowe.org/topic/110050-galeria-pokaz-twojego-29era/page-221 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.