woytek68 Napisano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Witam , jest to mój pierwszy post na tym forum, mam nadzieję że ktoś mi pomoże. Kupiłem rower na allegro z przerzutkami w tylnej piaście Nexus 7 . Problem jest następujący , jak kręci się pedałami wszystko jest OK, po zaprzestaniu słychać szum w tylnej piaście i efekt odczuwalny jest na ramie jak by się coś tam mieliło . Podejrzewam że jest są to wianki które się rozsypały. Proszę mi napisać czy wymiana wianków w tej piaście jest bezpieczna , czy trzeba udać się do serwisu na wymianę? Jeśli ktoś posiada opis lub mógłby mi pomóc proszę o info. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 30 Sierpnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.