Jurekz1978 Napisano 6 Września 2014 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 No to ładna kaska za rower. Rzeczywiście pedały powinny być przy takiej cenie rowerku już naprawdę porządne. Mój około 1800 i to dla mnie już drogi. Ale ja jeżdżę bardziej spacerowo, rekreacyjnie lub do pracy choć nie powiem - apetyt rośnie w miarę jeżdżenia:-) Ja na przyszłość myślę, że jeśli bym kupował kolejny rower to skorzystam z dobrego serwisu a podobno w Płocku są przynajmniej dwa. I kupię ramę i porządny osprzęt na niczym nie oszczędzając, a przynajmniej dobierając części może cenowo nie najdroższe ale sprawdzone przez innych użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leniwyzaskroniec Napisano 6 Września 2014 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 To co masz za roweR? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empe Napisano 6 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Cube Cross Pro. Liczyłem że długo nie będę musiał się do niego dotykać :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurekz1978 Napisano 6 Września 2014 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Wstaw do garażu na forum. Fajna maszynka, a i Ty chyba też więcej śmigasz na dwóch kółkach niż weekendowe przejażdżki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empe Napisano 6 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Wezmę pod uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.