zgodny Napisano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 witam, chciałbym żebyście ocenili mi zębatki w tej korbie czy warto w nią inwestować dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukeps Napisano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 A skacze łańcuch po niej ten co masz obecnie? Co chcesz w nią inwestować - bo nie za bardzo rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgodny Napisano 29 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 a no mam okazje takową kupić korbę, na razie mam zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukeps Napisano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Szczególnie zużyta to nie jest. Jak dobra cena to bierz.Dobry model korby ogólnie Jak będziesz wymieniał sobie tarcze to posłuży Ci długo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgodny Napisano 29 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 mówisz ze do końca sezonu objedzie jeszcze ? edit: no i czy pojeździ jeszcze na łańcuchu 1700km hg51 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukeps Napisano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Nie wiem jak często i jak jeździsz. Czy rekreacyjne czy sportowo? Czy raz w tygodniu czy codziennie do pracy/szkoły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 29 Sierpnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 http://www.forumrowerowe.org/topic/152734-korba-i-kaseta-oceniamy-stan-zebatek-napedu-cz2/ od tego jest odpowiednie miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.