przemko85 Napisano 29 Sierpnia 2014 Napisano 29 Sierpnia 2014 Witam. Jestem nowy w dziedzinie roweru. Do tej pory jeździłem tylko rekreacyjnie. Niedawno brat użyczył mi swojej szosówki i bardzo mnie to wciągnęło. Ten rok już jest stracony, ale w przyszłym chciałbym wystartować w kilku amatorskich wyścigach. Chciałbym juz reraz zacząć swoje przygotowania. Na tą chwilę moje "treningi" to: PONIEDZIAŁEK - rower - trasa 20 km WTOREK - rower stacjonarny - 30 min interwały ŚRODA - wolne CZWARTEK - rower - trasa 30 km PIĄTEK - rower stacjonarny - 30 min interwały SOBOTA - wolne NIEDZIELA - rower - trasa 45 km Chciałbym poznać wasze opinie, czy to właściwa droga do sukcesu Jeśli może ktoś podpowiedzieć co zrobić z dietą.
Jechan Napisano 29 Sierpnia 2014 Napisano 29 Sierpnia 2014 Dopóki pogoda pozwala jeździj na świeżym powietrzu. Dieta to po prostu odżywiać się zdrowo i dostarczać organizmowi odpowiednich składników. Bardzo ważny jest posiłek po treningu, aby uzupełnić glikogen w mięśniach i przyspieszyć ich regenerację.
przemko85 Napisano 29 Sierpnia 2014 Autor Napisano 29 Sierpnia 2014 A co jest najlepsze na posiłek po..? Treningi ulozylem sobie tak aby w ogóle moc je prowadzić. Praca + dwoje dzieci skutecznie ograniczają czas
Kisiel94 Napisano 29 Sierpnia 2014 Napisano 29 Sierpnia 2014 Jak chcesz się "bardziej" wczuć się w treningi to kup sobie biblie kolarza górskiego Do zestawu musiałbyś kupić jeszcze pulsometr, żeby to miało jakikolwiek sens.
Fenthin Napisano 29 Sierpnia 2014 Napisano 29 Sierpnia 2014 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.