Frycu963 Napisano 29 Sierpnia 2014 Napisano 29 Sierpnia 2014 Heloł ! Taki mam problem. Podczas pedałowania czuć bardzo mocne chrobotanie na kasecie, jest taki efekt jak by łańcuch był cały z piachu, ale jest czysty, dodam że cały naped jest nowy i kompaktybilny ! Co może być przyczyną tego paranormalnego zjawiska ?
Mod Team michuuu Napisano 29 Sierpnia 2014 Mod Team Napisano 29 Sierpnia 2014 Daj trochę czasu na ułożenie się nowego zestawu.
Frycu963 Napisano 29 Sierpnia 2014 Autor Napisano 29 Sierpnia 2014 Dzięki za odpowiedzie ale załozyłem tani łańcuch inny też nowy i jest git wyśle ten łańcuch na gwarancje bo coś z nim jest nie tak Sorry że pod postem ale niechce zakładać nowego tematu tu zapytam, zaplatam tylne koło i jest proble szprychy te same piasta i obręcz też a szprychy jakby za krótkie nieda się zapleść nawet pierwszej ćwiartki
piotrpiotr Napisano 29 Sierpnia 2014 Napisano 29 Sierpnia 2014 Dzięki za odpowiedzie ale załozyłem tani łańcuch inny też nowy i jest git wyśle ten łańcuch na gwarancje bo coś z nim jest nie tak Możesz jeszcze sprawdzić, czy wszystkie ogniwa się luźno ruszają, bo może wystarczy poprawić któryś bolec skuwaczem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.