TrailBiker Napisano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Witam, szukam amorka o skoku 120mm, rurze sterowej 1 1/8 cala, osi 9mm do maratonów mtb i czasem pośmigać po szlakach naszych pięknych gór. Rama Specialized FSRxc 120mm skoku (rower nie dawno dodany do garażu) Co byście polecali lepszego niż moja obecna Tora SLite 120mm w cenie ok 1500zł lub mniej- raczej używka na nówkę za mało Dzięki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ska Napisano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Jak cenisz sobie komfort to ja bym szukał jakiegoś Fox'a ale za tą cene może być ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrailBiker Napisano 29 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Ogólnikowa odpowiedź coś więcej model rocznik itp. itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrailBiker Napisano 29 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Może Marzocchi Marathon LR? tylko cena jakaś niska (w gregorio 850zł za rocznik 2014), jeździł ktoś na tym widelcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Ogólnikowa odpowiedź coś więcej model rocznik itp. itd.Po prostu szukasz na Alledrogo i po sklepach Foksa z odpowiednim skokiem pod 1 1/8" i zwykłą oś i tyle. Obecnie to dość rzadka kombinacja i nie masz w czym przebierać, albo coś trafisz albo nie, z naciskiem na "coś" Może to będzie F120 a może Float w wersji takiej czy innej, itp. itd. Raczej starsze roczniki. PS Samemu szukając niedawno lepszego widelca w podobnym budżecie trafiłem na Marcoka Corsę SL nowego za ~1300zł. Miał regulowany skok 80-120mm, sterówkę 1 1/8" i oś 9mm, jak mi się przypomni gdzie to wrzucę. Rocznik chyba 2012. Nie skusilem się bo wolałem przejść na sztywną oś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi