ZonX Napisano 5 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 wracajac dzisiaj z lasu... przede mna stroma gorka zasilaczm ja zmiana biegu przod - 2 - patrze na wskaznik a on nadal na jedynce? mysle WTF? Zmieniam na 1,2....3 ani drgie... Dojechalem do domu rozebralem manetke i cos sie okazalo? Rozowy wskaznik na samym koncu, tam oblamal sie bolec wchodzacy w koleczko na ktorym naciaga sie linka. Probuje to kleic kropelka pozniej poxipolem i lipa . Skad takie cudo wyczarowac? Bo w sprzedazy raczej tego nie ma? a z drewna sobie nie wystrugam ? ;]. Ogolnie jakie jakies lipne te manetki mi sie trafily, ostatnio w prawej odpadl mi caly spod bo poluzowala sie srubka, fartem wszystkie czesci w piasku - tam akurat poxipol spelnil swoja role Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turysta Napisano 5 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Myślę że nie ma sensu tego kupować nowego. Ja też mam w swoim te Deore i nigdy ale to nigdy nie spojrzałem na nie aby zobaczyć na którym biegu jadę. Jak chcesz to mogę Ci sprzedać z mojego bike za 997 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZonX Napisano 5 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 za 997zł kupiłbym sobie 10 takich kompletow manetek i jeszcze dotałbym brovar gratis :]. Ma ktos moze do oddania w dobre rece nieuzywany wskaznik z lewej manetki? P.S - turysta sprawdz PW Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike87 Napisano 5 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Ja też mam w swoim te Deore i nigdy ale to nigdy nie spojrzałem na nie aby zobaczyć na którym biegu jadę. A ja na przykład patrzę często i z tego co wiem to wielu ludzi tak robi Wracając do tematu - nie myślałeś zlokalizować gdzieś jakichś używanych (mogą być uszkodzone ze sprawnym tylko tym elementem) manetek? Na przykład allegro.pl. Poza tym warto popytać w zaprzyjaźnionych sklepach rowerowych - tam mogą mieć takie coś i jeśli jesteś bardzo z tym sklepem zaprzyjaźniony to dać nawet za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZonX Napisano 10 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Pytalem tam gdzie kupilem i w innych sklepach, nie maja takowych wzkaznikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wawrus Napisano 10 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 a z drewna sobie nie wystrugam oj chyba nie pozostaje ci nic innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.