MichalMMM Napisano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Planuje zakup amortyzatora jak w temacie. Jestem ciekaw opinii od uzytkownikow tego amortyzatora, jaką pompke do niego i czy w ogóle warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 28 Sierpnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Masz na myśli XC32 solo air. Zależy za ile. w granicy 500-600zł to warto, dobry widelec całkiem dobrze pracujący. pompkę wysokociśnieniowa, standardową do widelców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalMMM Napisano 28 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Właśnie znalazłem w tym przedziale cenowym. Jednak zauważyłem, że nie ma on na górze goleni "wentylu" więc pytanie, czy są airy bez pompowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Nie ma air bez pompowania. Wentyl masz pod korkiem (który trzeba odkręcić) z napisem air, nie widać go gołym okiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalMMM Napisano 28 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Aaaa takie buty. Dziękuje za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 28 Sierpnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Skoro są gołąbki bez zawijania, to i pewnie air bez pompowania sie znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalMMM Napisano 11 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2014 XC32 już w moim rowerku, po kilku kilometrach czuć znaczną różnicę w porównaniu z tanim "sprężyniakiem". Natknąłem się na informacje, iż w XC32 SoloAir golenie mają możliwość regulacji skoku 80/100/120 lecz potwierdzonego info nigdzie nie ma. Prawda to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 12 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Obniżyć skok w każdym sie da ... gorzej jest zwiększyć. Nowe Solo air nie pozwalają na zwiększenie skoku, chyba ze akurat ten miał większy i został mu zmniejszony. Nie wiem czy XC32 także sie to tyczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi