Zbyhoo Napisano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Polecam sklep Maxa Bieniasza i Anny Wąsiel. Dopiero co się otworzyli, na ul Grunwaldzkiej 60, http://rowerownia.com/ Szczególnie zawodnicy powinni tam zajrzeć, Max jak wiadomo ściga się od lat 90 i służy dobra radą. Po drugie, Bike Park się przeniósł do nowej lokalizacji. ul. Św. Wojciech 2/9 , koło Bazyla www.bikepark.com.pl a co do Cyklo, wielka szkoda ze musieli zamknąć oddział na Kwiatowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 7 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Polecam sklep Maxa Bieniasza i Anny Wąsiel. Dopiero co się otworzyli, na ul Grunwaldzkiej 60, http://rowerownia.com/ Szczególnie zawodnicy powinni tam zajrzeć, Max jak wiadomo ściga się od lat 90 i służy dobra radą. Po drugie, Bike Park się przenióśł do nowej lokalizacji. ul. Św. Wjciech 2/9 , koło Bazyla www.bikepark.com.pl a co do Cyklo, wielka szkoda ze musieli zamknąć oddział na Kwiatowej. Spóźniłeś się o 4 posty z rowerownią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyhoo Napisano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 no tak, spóżniłem ale opisałem szerzej... Marokeszów tam nie uświadczysz, ale za to profesjonalne podejście do klienta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 7 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 no tak, spóżniłem ale opisałem szerzej... Marokeszów tam nie uświadczysz, ale za to profesjonalne podejście do klienta. Patrząc na towar i ceny ja będę tam raczej gapiem a nie klientem.A profesjonalne podejście też ma granice cenowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyhoo Napisano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 nie chce się kłócić, rozumem twoje racje. A byłeś tam? Rozmawiałeś, znasz w ogóle założycieli? Prawdziwi pasjonaci! Pamiętaj że cena jest ważna, w necie kupisz wszystko ale czasem trzeba się skonsultować z człowiekiem osobiście. Narzekanie na ceny w sklepach stacjonarnych w porównaniu z internetem jest nieuczciwe. Sklep stacjonarny nigdy nie da rady przebić ceny internetowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4ck Napisano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Powstał też ostatnio nowy sklep na kwiatowej - cyklopro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 7 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Kasety: http://www.rowerowni...ac8ee43f09ec619 łańcuchy: http://www.rowerowni...ac8ee43f09ec619 korby: http://www.rowerowni...ac8ee43f09ec619 to są części za którymi się właśnie rozglądam i jeżeli sądzisz że to jest oferta to się raczej mylisz. Sorki może dla 10% (przesadzam?) pasjonatów. Ja też nie chcę się kłócić ani negować zaangażowania i profesjonalizmu obsługi ale....... I wcale nie porównuje cen do netu ale do poznańskich sklepów stacjonarnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyhoo Napisano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 no dobra, masz rację. Cena np FSA Afterburner jest bardzo wysoka, może to wynika z tego ze jako nowy sklep nie mają rabatów u hurtowników? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 7 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 no dobra, masz rację. Cena np FSA Afterburner jest bardzo wysoka, może to wynika z tego ze jako nowy sklep nie mają rabatów u hurtowników? Może się nie dogadali. Ale to nie droga do zachęcenia do odwiedzin sklepu, no chyba że ma to być miejsce spotkań elity finansowej Poznania. Mimo wszystko odwiedzę i pogadam (mam nadzieję że za to nie kasują ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturus Napisano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Dwie opinie: cyklopro na kwiatowej: miły sprzedawca, ceny chyba też są okej (kupowałem tylko zwykłe klocki hamulcowe), ale serwis można by nazwać widmo. W tamten czwartek byłem - serwismana nie ma. Dzisiaj byłem - serwis jutro będzie. Trochę kaszana. Niby podali na swojej stronie telefon, ale go nie odbierają. BikeFun na Mostowej: Dzisiaj byłem pierwszy i chyba ostatni raz. Dwóch sprzedających: młodszy gadał przez telefon nawet nie raczył zwrócić na mnie uwagi a starszy zachowywał się, jakbym mu co najmniej przeszkadzał. Nawet nie spojrzał na mój rower tylko od razu 15zł. Ja rozumiem, że za wiedzę się płaci, ale przynajmniej mógł się w najmniejszym stopniu zainteresować. Nie wiem jakie mają ceny i jakość usług, ale za samym zachowaniem mnie odrzucili. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radello Napisano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Cyklopro to taki "okrojony" Cyklotur. Właścicielką jest żona właściciela Cykloturu.... Nawet personel jest (z tego co widziałem) ten sam... Sklep oferuje węższy asortyment, głównie towar dystrybuowany przez Velo, ale też standard: Shimano, itd... Pozdrower! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Cyklopro to taki "okrojony" Cyklotur. Właścicielką jest żona właściciela Cykloturu.... Nawet personel jest (z tego co widziałem) ten sam... Sklep oferuje węższy asortyment, głównie towar dystrybuowany przez Velo, ale też standard: Shimano, itd... Tak, masz rację CykloPro to taka "odnoga" Cykloturu, asortyment praktycznie tylko z Velo jak w sieci dobrych sklepów rowerowych. Co do sklepów w Poznaniu: Armot - bywam tam tylko z konieczności, jak potrzebuję coś na szybko. Colex- mają trochę fajnych gratów, jak choćby części Tokena. Obsługa pozostawia wiele do życzenia. Cyklotur- Podejście do klienta ok, ale w sklepie bywają wielkie kolejki do kasy jak przed świętami w markecie. Straszna lokalizacja na krańcu świata. Nie mają żadnych fajnych marek, no może Easton (ale ciężki?). Bicykl- ze sklepu nie korzystałem, serwis ok. Kiepska lokalizacja Rybczyński- Nie lubię, byłem 2x nie polubiłem, obsługa niemiła, sprzęty z wysokiej półki...i na tym fajność tego sklepu się kończy. Z "nowości" na Poznańskim rynku rowerowym mogę polecić Rowerownię na Grunwaldzkiej. To takie miłe zaskoczenie, w końcu można kupić w Poznaniu części KCNC i inne ciekawe graty np. opony Geaxa. Obsługa profesjonalna, podejście z pełnym zaangażowaniem i profesjonalizmem do klienta. Właściciele posiadają swój team kolarski. Mają centrum testowe Selle Italia i duży wybór siodełek tej marki, już zamówiłem SLRa. Podobno niebawem będą mieli więcej rowerów. Ciekawe miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jubilat22 Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 W którym sklepie rowerowym w Poznaniu dostane spinkę sram do łańcucha 9 rzędowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radello Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 W którym sklepie rowerowym w Poznaniu dostane spinkę sram do łańcucha 9 rzędowego? Np. w cykloturze - tu chyba najłatwiej sprawdzić, co akurat mają na miejscu. Pozostałe sklepy byś musiał chyba obdzwonić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scaut Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Polecam pawlaka na starolece. normalne ceny. daja rabaty. nie wciskaja tego czego nie potrzebujesz. doradzą i szczerze opiniuja produkty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalbike Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Polecam pawlaka na starolece. Jak wspomniałem w tym temacie: http://www.forumrowerowe.org/topic/56354-serwis-szukam-dobrego-serwisu-w-poznaniu-lub-na-poludnie-od-miasta/page__p__897665#entry897665 Są osoby z Pawlaka zadowolone, a inne wręcz przeciwnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scaut Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Tak to juz bywa ze jednym cos odpowiada a innym nie. to tylko moja opinia. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micropoint Napisano 14 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Niedawno byłem w EuroBike z koleżanką, która upatrzyła sobie corrateca. Niestety obsługa sklepowa do bani. Pan ledwo podnosił powieki żeby na nas spojrzeć i wydawał jęki że musi przykręcić pedały by koleżanka się przejechała. Zero zainteresowania, propozycji, porad. Może Pan już był myślami gdzie indziej bo nasza wizyta miała miejsce już na 3 godziny przed zamknięciem sklepu. Nie zamierzam tam wracać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cegla Napisano 3 Października 2011 Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Cyklopro zakończyło działalność. O Eurobike można powiedzieć tylko tyle że jest. Łaskę robią, że tam siedzą. Ożywiają się tylko jak wpadają kumple 'rasowi bikerzy' - kolorowi przebierańcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moojmisiu Napisano 3 Października 2011 Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Heh, z eurobike mam zupełnie inne wrażenia, ale to chyba zależy od tego, na kogo się trafi. Serwis też spoko. U Rybczyńskich też mi się podobało, miła obsługa, konkretne info i rabacik. W sumie najniżej oceniam dawny armot na solidarności i jeśli można zakwalifikować jako rowerowy: intersport w SB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.