Skocz do zawartości

[Poznań]Wasze sklepy w Poznaniu

dejot

Rekomendowane odpowiedzi

z innej beczki, czy ktos mial z was przyjemnosc/nieprzyjemnosc kupowania w bikestacji? wyslalem tam dziesiatki maili na zadnego nie dostalem odpowiedzi, po rozmowach telefonicznych zastanawiam sie kto tu jest klientem ;/

Koła chcę w Bikestacji kupić, ceny mają ok ale już się boję, bo ludzie narzekają że klienta mają gdzieś :)

niestety zgadza sie...podejscie do klienta jak w kiosku ruchu, zero proaktywnosci nie ma co liczyc na kontakt ich strony. obecnie czekam na wyniki serwisu wiec sie nie wypowiadam w tej sprawie.

btw. wlasnie dostalem info ze wyslali paczke - ogromny pozytyw, dostali paczke dzisiaj rano, zrobili serwis (jak bede mial w rekach ocenie jakosc) i jeszcze dzis odeslali :>

• 2 tygodnie później...

Jak jesteś stałym klientem to patrzą na Ciebie z innej perspektywy, rabaty są tam jakieś ale, że ceny mają wysokie to z rabatami czasami i tak wychodzi drożej, choć niekiedy też zależy to od części. Serwis, taniej, a czasami za free, do tego bez kolejki, a realizacja w zależności ile pracy mają od 1 do 3 dni roboczych. Zawsze jak wpadam i mnie widzą to się przywitają, spytają co tam słychać itp.

Ludzi tam sporo to fakt bo wpadają jak się ciepło robi bo nie ma na czym pojeździć, a rower trzeba gdzieś kupić; pewnie większość mieszkańców Piątkowa.

No to praktycznie jak w każdym innym sklepie.

Z lokalizacją prawda. I pewnie przez to są nastawieni głównie na sprzedaż rowerów i akcesoriów. A zwykłemu klientowi, który przyjdzie kupić pare podkładek czy mostek powiedzą: szybciej Panie, bo klienci czekają..

• 4 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

ja polecam Kastor - Bike na piekarach ceny mają niższe od Cyklotouru, co do ceny na osprzęt Shimano można się z nimi dogadać i ponegocjować cenę, że wychodzi taniej niż w Cykloturze lub innym sklepie nawet internetowym :D dodatkowo jak się kupi u nich powyżej 200 zł Shimano to montują gratis :). Co do serwisu to jak mają wszystko na miejscu to rano przynosi się rower a wieczorem można już nim wyjechać. Serwisowałem tam rower i jestem zadowolony.

dla zainteresowanych link do ich stronki:

http://www.kastor-bike.pl/new1/

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...