Dun Napisano 29 Maja 2010 Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 z innej beczki, czy ktos mial z was przyjemnosc/nieprzyjemnosc kupowania w bikestacji? wyslalem tam dziesiatki maili na zadnego nie dostalem odpowiedzi, po rozmowach telefonicznych zastanawiam sie kto tu jest klientem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dario82 Napisano 30 Maja 2010 Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 ..a powiedzcie mi, który ze sklepów przócz armota na franowie jest czynny w niedziele ?? Carefour Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 30 Maja 2010 Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Koła chcę w Bikestacji kupić, ceny mają ok ale już się boję, bo ludzie narzekają że klienta mają gdzieś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dun Napisano 31 Maja 2010 Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Koła chcę w Bikestacji kupić, ceny mają ok ale już się boję, bo ludzie narzekają że klienta mają gdzieś niestety zgadza sie...podejscie do klienta jak w kiosku ruchu, zero proaktywnosci nie ma co liczyc na kontakt ich strony. obecnie czekam na wyniki serwisu wiec sie nie wypowiadam w tej sprawie. btw. wlasnie dostalem info ze wyslali paczke - ogromny pozytyw, dostali paczke dzisiaj rano, zrobili serwis (jak bede mial w rekach ocenie jakosc) i jeszcze dzis odeslali :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agg Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Który z poznańskich sklepów ma najciekawszy wybór rowerów miejskich? W Colex jest ich niewiele i tylko 2 damki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4ck Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 zobacz w cylkoturze tu masz link do ich oferty rowerów miejskich http://www.cyklotur.com/rowery_rowery_miejskie,0.html jak byś chciał zobaczyć na żywo to najlepiej na ul.Ptasiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyhoo Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Spróbuj może tez w Bike Parku (www.bikepark.com.pl) na ul Żupańskiego (Wildzie) Używane i nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Sklepy: 1. Eurobike 2. Cyklotur 3. Colex 4. Rowery Rybczyński Ewentualny serwis : 1. Eurobike 2. Radi Sport he Armot pominięty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Też tam nie zaglądasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Musze Cię zaskoczyć niestety, zaglądam, jestem tam stałym klientem Mowa o tym na oś.Zwycięstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 A rabaty jakieś mają? Zawsze tam tłok jak jestem i nigdy nie wiadomo kto obsługuje. Odkąd mnie wyprosili z rowerem to raczej u nich nie kupuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Jak jesteś stałym klientem to patrzą na Ciebie z innej perspektywy, rabaty są tam jakieś ale, że ceny mają wysokie to z rabatami czasami i tak wychodzi drożej, choć niekiedy też zależy to od części. Serwis, taniej, a czasami za free, do tego bez kolejki, a realizacja w zależności ile pracy mają od 1 do 3 dni roboczych. Zawsze jak wpadam i mnie widzą to się przywitają, spytają co tam słychać itp. Ludzi tam sporo to fakt bo wpadają jak się ciepło robi bo nie ma na czym pojeździć, a rower trzeba gdzieś kupić; pewnie większość mieszkańców Piątkowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 No to praktycznie jak w każdym innym sklepie. Z lokalizacją prawda. I pewnie przez to są nastawieni głównie na sprzedaż rowerów i akcesoriów. A zwykłemu klientowi, który przyjdzie kupić pare podkładek czy mostek powiedzą: szybciej Panie, bo klienci czekają.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawex17 Napisano 3 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 cze. był ktoś w BCM'ie ostatnio? bo chce tam pojechać i nie wiem czy mają jeszcze koszulki w promocji coś koło 50pln? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 3 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Też się wybieram, prawdopodobnie w piątek. Chciałem bluzę kupić więc mogę spojrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyhoo Napisano 4 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 cze. był ktoś w BCM'ie ostatnio? bo chce tam pojechać i nie wiem czy mają jeszcze koszulki w promocji coś koło 50pln? tak, to jest promocja całoroczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kunu Napisano 10 Marca 2011 Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Właśnie otworzył się nowy sklep na ulicy Kwiatowej(nieopodal Cykloturu). Asortyment to różniste rowery miejskie. Jest też serwis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert_1 Napisano 12 Marca 2011 Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Od siebie polecę Cyklotur ( szkoda, że przenieśli się aż na stadion :/ )i Bicykl na pętli PST. Pracuje tam gość, który był w Cykloturze i ma łeb na karku :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalbike Napisano 12 Marca 2011 Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 ...Pracuje tam gość, który był w Cykloturze i ma łeb na karku :). Kto taki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winters Napisano 26 Marca 2011 Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 ja polecam Kastor - Bike na piekarach ceny mają niższe od Cyklotouru, co do ceny na osprzęt Shimano można się z nimi dogadać i ponegocjować cenę, że wychodzi taniej niż w Cykloturze lub innym sklepie nawet internetowym dodatkowo jak się kupi u nich powyżej 200 zł Shimano to montują gratis . Co do serwisu to jak mają wszystko na miejscu to rano przynosi się rower a wieczorem można już nim wyjechać. Serwisowałem tam rower i jestem zadowolony. dla zainteresowanych link do ich stronki: http://www.kastor-bike.pl/new1/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gemba1993 Napisano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Jeden z bardzo dobrych i w miare w przystępnych cenach sklep i serwis rowerowy jest na al.solidarności sklep : KORSS, Polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Nie dawno otworzyli nowy sklep na Grunwaldzkiej. Tutaj ich stronka. Zapowiada się dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 7 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Nie dawno otworzyli nowy sklep na Grunwaldzkiej. Tutaj ich stronka. Zapowiada się dobrze. Co to znaczy zapowiada się dobrze? Jak dla mnie oferta na ich stronie jest dla prezesów banków a nie dla zwykłych połykaczy komarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Nie wiadomo też co mają na sklepie, ale zawsze jakaś alternatywa cykloturu czy colexa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 7 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Nie wiadomo też co mają na sklepie, ale zawsze jakaś alternatywa cykloturu czy colexa. Jak pozostaną przy tym asortymencie to Colex przy nich to pikuś a w zasadzie dyskont. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.