Mad Max Napisano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Ja jeszcze nie byłem, ale może uda mi się w tygodniu podjechać. Martinii dzięki za info o Intersporcie... Dobrze, że nie dałem tam sprzętu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speq Napisano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 NIe mam doświadczenia z innymi sklepami rowerowymi w Poznaniu ale nie zawiodłem się jeszcze na Cykloturze - kupowałem u nich kilka razy i w sklepie stacjonarnym i przez Internet. Wszystko w najlepszym porządku, mogłem sobie powybrzydzać i poprzymierzać co chciałem. Ponadto ZAWSZE w moim przypadku ceny były bardziej atrakcyjne jak w przypadku allegro - ostatnie zakupy (buty pd-m160 i pedały 520) były tak korzystne, że w porównaniu z ofertą allegro miałbym same buty - model na allegro kosztuje ok 360 zł a ja za te pieniądze miałem buty i pedały. Obsługa, miła, może aż do przesady, ale nie przeszkadza mi to aż tak bardzo jak chamstwo, totalny brak kompetencji i wciskanie ludziom kitu kiedy można z nadzieją, że się nie skapną i łykną haczyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad Max Napisano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Tutaj także muszę się zgodzić, że Cyklotur jest ok, ale trochę drogi niestety... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejot Napisano 3 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 No to jak? Był kto w decathlonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyhoo Napisano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Ja bylem 2 tygodnie temu. Moim zdaniem to trochę bida:) Jest to wina chyba za duzych oczekiwań. Wiem ze to nie jest sklep stricte rowerowy, wiem ze jest sezon na narty, ale i tak wybór mógłby byc bardziej zróżnicowany. Szukałem pulsometru a tu tylko jakieś kiepskie za 50zl. Rowerki tez jakieś takie.. Ale żeby nie było ze narzekam. Pogratulować miejsca na rowery, bardzo ładnie przygotowane, wystarczy własna kłódkalub mały U-lock a rower może być zapięty przy pomocy luźnych grubych metalowych lin zamocowanych do stojaka. Jest tez kilka przedmiotów na pewno kupie, choćby zestaw do suszenia camelbacka. POLECAM wam mimo wszystko przejechanie się tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas_t1 Napisano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 łoooo kogo witam, kogo goszcze?! zbychu we wlasnej osobie pojawil sie na forum chodzilo ci o zestaw do czyszczenia czy tylko do szuszenia camelbacka? ile taka przyjemnosc kosztuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 byłem zobaczyłem uwierzyłem kupiłem tam na razie kilka rzeczy ale nie rowerowych np. buty na salę przecenione Były za 150 a teraz za 100 W sumie ja kocham taki sklepy mógł bym tam siedzieć godzinami -serio Dużo sprzętu sportowego, ciuchów itp. Sporo sprzętu ich marek Rowery zrobiły na mnie dobre wrażenie, tylko siara była lekka z tym jak sobie zakręciłem rowerkiem ustawionym na trenażerze-z tył była taka centra, że się za głowę złapałem A no i mam teraz narzędzia ich dokładnie takie same jak tu: http://www.evanscycles.com/products/ice-to...hanics-ec006795 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Byłem w decathlonie z moją luba po ubrania jesienno wiosenne na rower i musze przyznać że w całkiem przyzwoitej cenie ubraliśmy ją całą i do tego żadna cena nie była taka sama na metce i przy kasie - zawsze dużo niższa na kasie np rękawiczki 47zl a 26zl, bluza 159zl - 109zl ogólnie polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejot Napisano 7 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Jadę tam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyhoo Napisano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Wczoraj bylem w Decathlonie drugi raz, szukałem kasku na narty, tak kiepskiego wyboru nie spodziewałem się. Albo kask za 49zl - jakiś "niebieski produkt" albo wcale prócz 3 ostatnich modeli dzieciecych... Ale za to maja u mnie plus za dużą gamę sportów pod jednym dachem i to nawet poza sezonem. Dobrze ze maja trochę tańsze produkty bo np w skiteamie (czy jakim równie drogim sklepie)nie można przecież się regularnie zaopatrywać. @lukas_t1 chodzilo ci o zestaw do czyszczenia czy tylko do szuszenia camelbacka? ile taka przyjemnosc kosztuje? przyjemność niebywała, tak to wygląda, koszt 30zl bez 5 gr: http://www.decathlon.com.pl/PL/zes-do-czys...a-wod-20720107/ kupilem wczoraj, bo mi rurka od bukłaka pociemniała , dobre wykonanie i najważniejsze ze działa tak jak powinno. Pozdro, PS: Łukasz, a na forum jestem dluzej niz Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Zbyhoo dużo sprzętu narciarskiego jest w MAKRO sam kupiłem w zeszłym sezonie narciarskim buty na narty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas_t1 Napisano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 @lukas_t1 przyjemność niebywała, tak to wygląda, koszt 30zl bez 5 gr: http://www.decathlon.com.pl/PL/zes-do-czys...a-wod-20720107/ kupilem wczoraj, bo mi rurka od bukłaka pociemniała , dobre wykonanie i najważniejsze ze działa tak jak powinno. rowniez nabylem ten wynalazek:) Pozdro, PS: Łukasz, a na forum jestem dluzej niz Ty jestes juz duzym chlopcem wiec pewnie wiesz ze dlugosc nie jest najwazniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejot Napisano 11 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Ha! Zestaw do czyszczenia kieszeni Też muszę taki nabyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyhoo Napisano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Musze powiedzieć ze to cudo dziala. Normalnie suszyłem bukłak tak ze 2 dni a ten sprzęt zrobił to w 1 noc. Tylko musiałem trochę zmodyfikować, ułamałem hak bo przeszkadzał teraz wieszam na drutach. Dobra, koniec OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yahoo Napisano 26 Marca 2010 Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Ja korzystałem z 2 serwisów 2 kola w Suchym Lesie. Złego słowa nie powiem, wszystko ładnie pięknie, a muszę nadmienić, że byłem upierdliwy bo nawet bardzo lekki szmer przy piaście mi przeszkadzał. W Colexie byłem raz i też nie było źle, ale obsługa sympatyczniejsza w 2 Kołach. Ich minus to odległość dlatego uważam że dowóz powinien być gratis, jeśli rower jest na tyle zdezelowany że nie można nim dojechać. Obecnie przymierzam się do kupna nowego roweru i chyba skorzystam z 2Kół. P.S. Piękny dzień, dzisiaj otwieram sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emilpe Napisano 26 Marca 2010 Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Ja korzystałem z 2 serwisów 2 kola w Suchym Lesie. Złego słowa nie powiem, wszystko ładnie pięknie, a muszę nadmienić, że byłem upierdliwy bo nawet bardzo lekki szmer przy piaście mi przeszkadzał. W Colexie byłem raz i też nie było źle, ale obsługa sympatyczniejsza w 2 Kołach. Ich minus to odległość dlatego uważam że dowóz powinien być gratis, jeśli rower jest na tyle zdezelowany że nie można nim dojechać. Obecnie przymierzam się do kupna nowego roweru i chyba skorzystam z 2Kół. P.S. Piękny dzień, dzisiaj otwieram sezon. A orientujesz się może ile taki dowóz kosztuje? Bo mam 2 rowerki do roboty więc byłoby dużo kursowania tam i z powrotem przez całe miasto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4ck Napisano 26 Marca 2010 Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Tu masz wszystkie potrzebne informacje http://www.2kola.net/pliki/serwis.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emilpe Napisano 26 Marca 2010 Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Tu masz wszystkie potrzebne informacje http://www.2kola.net/pliki/serwis.html yy no właśnie o dowozie nic nie jest napisane... ale ok wyśle mejla do nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaltaBike Napisano 26 Marca 2010 Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 nowość na rynku www.maltabike.pl zapraszszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yahoo Napisano 27 Marca 2010 Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 yy no właśnie o dowozie nic nie jest napisane... ale ok wyśle mejla do nich Niestety nie powiem Ci, zresztą na stronie jest napisane "DOJEŻDŻAMY DO NASZYCH KLIENTÓW PO ROWERY - POZNAŃ I OKOLICE CENA DO UZGODNIENIA". Ta cena pewnie zależy od tego skąd no i jak dużo jest do naprawy, u mnie było dużo więc cena za dojazd i tak była symboliczna. Ja po porstu zadzwoniłem i się zapytałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
julaswdx Napisano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Ja ze swojej strony mogę polecic serwis w Murowanej Goślinie (20km na północ od Poznania) ul. Modrzewiowa 2, Pan Roman ma tam swój mały serwis, pozatym pracuje w sklepie rowerowym w succhym lesie, jest on bardzo dokładny, solidny i robi wszystko oprócz damperów a ceny przy tym ma bardzo niskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Sklepy: 1. Eurobike 2. Cyklotur 3. Colex 4. Rowery Rybczyński Ewentualny serwis : 1. Eurobike 2. Radi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borag Napisano 21 Maja 2010 Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Ze sklepów polecam Cyklotur mają dwa oddziały: na Ptasiej zaraz za stadionem na Bułgarskiej i na Kwiatowej - boczna uliczka odchodząca od Półwiejskiej. Bylem na obu oddziałach i panowie podjęli mnie bardzo miło i profesjonalnie. Doradzili w wyborze odpowiedniego sprzętu przy okazji otwierając oczy na kilka spraw. Ceny też mają dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziol Napisano 21 Maja 2010 Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Ceny też mają dobre. Z tymi cenami to aż tak bym nie zachwalał,ale przyznam że najczęściej kupuje właśnie u nich,głównie ze względu na duży i dostępny asortyment,oraz sklep www zamawiam->przyjeżdżam->odbieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 24 Maja 2010 Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Właśnie. Kupuję też u nich ze względu na duży wybór. Chociaż z tym też jest różnie, bo to, że coś jest w ofercie nie znaczy, że szybko Ci sprowadzą. Dramat. Ogólnie to tylko Bikeon w Giancie mnie nie zawiódł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.