Mad Max Napisano 12 Września 2008 Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Dzięki za info. Tak późno, ale osttanio mam mało czasu. A ma ktoś z Was jakieś doświadczenie z serwisem Intersportu (M1)? Ostatnio byłem popatrzeć i pogadać i nie wyglądało źle...Ale wolałbym w ciemno nie ryzykować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejot Napisano 16 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Intersport jest dobry jak mają przeceny... czyli teraz hehehe Można kupić tanio fajną odzież, jak i rowery. Co do serwisu nie mam doświadczeń ale chyba cyklo jakoś bardziej profesjonalizmem mi pachnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elo78 Napisano 8 Października 2008 Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Jako że sie nie orientuje zbytnio umieszczam swoje pytanie tutaj z nadzieja że ktoś odpisze : gdzie w Poznaniu moge dostać czapeczki kolarskie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ouzo Napisano 8 Października 2008 Udostępnij Napisano 8 Października 2008 BCM Nowatex Puszczykowo Stare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elo78 Napisano 10 Października 2008 Udostępnij Napisano 10 Października 2008 A nie ma żadnego sklepu w samym Poznaniu który by miał w ofercie czapeczki kolarskie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 12 Października 2008 Udostępnij Napisano 12 Października 2008 jaką czapeczkę masz na myśli? taką z daszkiem małym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elo78 Napisano 13 Października 2008 Udostępnij Napisano 13 Października 2008 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom3 Napisano 2 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Ogladajac strone decathlona zauwazylem ze poszukuja do pracy w decathlonie w Poznaniu . Czy ktos zna jakies szczegoly odnosnie tego sklepu w Poznaniu , kiedy i gdzie by mial sie znalezc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gerus Napisano 2 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Bulwary Poznanskie, obecnie w budowie http://www.bulwarypoznanskie.pl/film/decathlon.html Plan sytuacyjny http://test.efabrika.pl/bulwary/mapa_plv2.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom3 Napisano 2 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 I mozliwe jest, ze juz poszukuja do pracy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinii Napisano 2 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Dzięki za info. Tak późno, ale osttanio mam mało czasu. A ma ktoś z Was jakieś doświadczenie z serwisem Intersportu (M1)? Ostatnio byłem popatrzeć i pogadać i nie wyglądało źle...Ale wolałbym w ciemno nie ryzykować Kiedys bylem swiadkiem jak w Intersporcie pan serwisant 'smarowal' WD40 naped w rowerze klienta psikajac z duzej puszki na lancuch, kasete, przerzutke tylna..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gerus Napisano 2 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 I mozliwe jest, ze juz poszukuja do pracy ? Moze Dec bedzie wczesniej niz cale Bulwary, co osobiscie bylo by mile widziane:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom3 Napisano 3 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 hmm troche poszukalem i znalazlem informacje ,ze decathlon ma byc otwarty w grudniu tego roku pomiedzy auchan ,a leroy merlin w swadzimiu, ale czy to prawda ? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gerus Napisano 7 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Odp z sedziby Decathona:) Witam serdecznie, Obecnie otwarcie Decathlonu w Poznaniu jest planowany na 12 grudzień tego roku. Sklep usytuowany będzie w Swadzimiu, pomiędzy Auchan i Leroy Merlin. Gorąco zachęcam do odwiedzin sklepu, Pozdrawiam. Bartłomiej Bugno DECATHLON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinii Napisano 7 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Extra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad Max Napisano 7 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 To faktycznie Poznań... Trzeba będzie sobie rowerem dojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 10 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 ha ha ja będę miał po drodze na trening! zajefajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 cały budynek już dawno stoi z zewnątrz wygląda na gotowe do otwarcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gerus Napisano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 otwarcie na pewno 12 grudnia. Info na stronie deca jest:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 tak wiem wczoraj byłem w Auchan i już w środku wszystko stoi na pułkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad Max Napisano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Widzę że relacje, prawie jak w wiadomościach ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinii Napisano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 No a co! W koncu powazne wydarzenie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 co chcecie to coś jeszcze wam powiem jutro znowu jestem w tamtej okolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom3 Napisano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 rowerki tez maja na sklepie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinii Napisano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 No i co tam kupiliscie? Dostaliscie autograf od Otylii Jedrzejczak? Ja musze powiedziec, ze szalu nie ma. Spodziewalem sie troche wiecej. Juz ucieszylem sie, ze spinka SRAMA jest, ale niestaty tylko na lancuchy do 8-rzedowego. Fajka do hamulca v-brake 10zl... Tak czy siak dobrze sklep jest - zawsze dodatkowy wybor dla klientow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.