Skocz do zawartości

[Poznań]Wasze sklepy w Poznaniu

dejot

Rekomendowane odpowiedzi

Polecam Rowery Rybczyński na Miodowej. Mieszkam kawałek od Poznania(70km) i tak się złożyło, że dopiero tu znajdę profesjonalny sklep rowerowy, a nie "lodówki, pralki, kuchenki i markowe rowery".

Ale do rzeczy.

W sobotę dzwonię, czy mają Meta Testagrossę lub Predatora. Odp:'nie, ale możemy zamówić. W poniedziałek złożymy zamówienie, proszę przyjść we wtorek ok. godziny 14,00"

Nie chciałem 2 razy jeździć, więc zadzwoniłem o 14,00 i usłyszałem, że kaski są. Dzisiaj pojechałem, fachowe doradztwo, kaski przymierzałem, wybrałem jeden i kupiłem. I nie było problemu, że zamawiam więcej, a kupuję jeden.

Polecam

Pozdr

• 2 tygodnie później...
Witam !

polecam Cyklotur.com na kwiatowej jest to najtańszy sklep w Poznaniu

generalnie cyklotur nigdy do tanich nie należał, ale faktycznie widzę ze czesc produktow shimano juz ma jako tako normalne ceny....bo kiedys wielka lache robiliscie ze zeszliscie złotówke (dosłownie JEDEN PLN) z ceny kasety i łańcucha za prawie 200zł :D

jeśli ceny u was dojdą do poziomu CR lub bikestacji to ok, bedzie to najtanszy sklep w P-niu

Stargowanie w Cyklo to nie kwestia przeprowadzki.

Zwyczajnie taka polityka firmy niestety.

Trzeba zbierać punkciki i w ten sposób zniżki.

Mimo wszystko polecam ich jako sklep, nie wiem jak z serwisem.

Rybczyński na Miodowej to full wypas. Można podejść, pooglądać, taniej kupić, z Asią, Mateuszem, Michałem pogadać.

Do całości dorzucam jeszcze Bicykl na os.Sobieskiego.

Też sympatyczni ludzie, śmigają na roweruch, w serwisie ogólnie wiedzą co robią :D

Sklepy w naszym mieście mam ostro obcykane.

Niejednokrotnie już robiłem przelot w poszukiwaniu konkretnej części :P

Ostatnio byłem w Cykloturze, niby wszystko ok, ale obsługa na średnim poziomie i ceny też średnie. Sam już nie korzystam z serwisów w Poznaniu, polecam wszystkim CentrumRowerowe w Bydgoszczy, z Poznania mamy tam jakieś 150km, a ceny lepsze, obsługa lepsza i przy okazji jeszcze się rodzinkę odwiedzi B) Pod koniec stycznia zostawiłem u nich 950zł, za tydzień jadę wymienić damper to będzie jakieś 800 zł i jak na razie jestem zadowolony w 100%. Jedyny sklep w Poznaniu, który jest w miarę to Colex, wiem, drogo, ale wg mnie lepszy poziom od pozostałych sklepów w P-ń, zwłaszcza pan Darek (chyba) jest bardzo miłym pracownikiem. Pozdrawiam.

Colex znam. Zaglądałem.

Obsługa zaiste sympatyczna.

Ale niebardzo mają tam coś dla mnie.

Treka, lub wdzianko Discovery Chanell to tam bym najwyżej mógł kupić.

Z resztą mam już te 2 lub 3 sklepy zaufane, a to już i tak nadto ;-)

W Cykloturze nigdy nie było tanio, ale jak widać klientów im nie brakuje, lokal na Kwiatowej mają niczego sobie.

Kupiłem u nich w zeszłym tygodniu buty DMT i pedały 520. Na buty była obniżka z 439 na 329, a pedały za 74 - tyle co na allegro z przesyłką.

Czyli jestem zadowolony kolejny już raz.

Sympatyczna obsługa w Colexie? Zaiste chyba musiałem mieć kwaśną minę jak u nich byłem ostatnio, bo krzywo na mnie patrzyli.

• 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

Koledzy czy wiecie coś na temat "obecnego" stanu serwisu w PINK SPORT przy ulicy polskiej?

Kiedyś oddałem tam rower na serwis i prawie rok bez "kaszlnięcia" mi chodził, a zapłaciłem 130zł.

Ski Team'owi nie ufam - oddałem w zeszłym roku i zawakiki sprawę - sam musiałem po ich serwisie poprawiać.

Natomiast będąc we wtorek w Pink sport ujrzałem nowego serwisanta i trochę się zniechęciłem - jak robił taki młody co sam jeździł to było wszystko SUPER, ale jak teraz jest to nie wiem i trochę boję się do nich oddać rower do złożenia go od podstaw z nowych części.

Jeśli nadal jest OK to napiszcie, bo mam do nich najbliżej.

A który jeszcze mogli byście mi serwis polecić - części będą warte 900zł więc chodzi mi o naprawdę konkretną robotę za max 150zł. Zacząłem zastanawiać się nad "pszczelarzami" z Miodowej...

Z góry dzięki - pozdrawiam.

Rybczyński na Miodowej to dobry sklep.

Serwis też niczego sobie.

Z dobrych serwisów to Bicykl, ale na Sobieskiego.

Co do Pink Sportu nic nie wiem.

Ja jak już w kwestii serwisu odwiedzam Bicykl i Pana Krzyśka na Wichrowych...

Na temat Rybczyńskiego mam opinie od znajomych, którzy korzystali.

Rybczyński na Miodowej to dobry sklep.

Serwis też niczego sobie.

Z dobrych serwisów to Bicykl, ale na Sobieskiego.

Co do Pink Sportu nic nie wiem.

Ja jak już w kwestii serwisu odwiedzam Bicykl i Pana Krzyśka na Wichrowych...

Na temat Rybczyńskiego mam opinie od znajomych, którzy korzystali.

Dziękować B)

Nie ma za co.

Jak mogę to chętnie służę pomocą :)

Hehe - takich mi potrzeba :)

Na 99% złożę w PINK SPORCIE. Byłem dziś, rozmawiałem z tym "nowym" serwisantem, pokazał mi co najczęściej reklamują ( :D ) i na jakim rowerze śmiga - stwierdziłem że jednak mogę mojego oddać w jego ręce. B)

Hmm... Wszystkie omowiliscie, ale w sumie bardzo malo bylo na temat Eurobike'a... Zakupilem tam swojego Corratec'a pod koniec lipca ;) Ogolnie jak na razie, to pozytywnie, oj bardzo pozytywnie! Ogolnie panowie fajni, mili, sympatyczni, kontakt zlapalem bardzo dobry :mellow:

Raz jak zmienialem detke w kole, to zle zalozylem kolo i troche rozrlegulowaly mi sie przerzutki.. Mysle, a skocze do nich. Przyjechalem, nawet sie nie obejrzalem, a juz bylo jak wczesniej :D Ale to w sklepie. Serwis zobaczymy teraz, bo dalem rowerek na przeglad gwarancyjny, z trzeszczaca korba, troche wyeksploatowanym siodlem, mimo malej ilosci km i jeszcze kilkoma innymi sprawami. Zobaczymy co bedzie, ale jak odbiore to napisze co tam jak tam :P

JEdnakze w sklepie no doradzili mi dobrze, nie bylo zadnych problemow no z niczym :P Dodzwonic sie tez idzie, termin na serwis mialem na 20, dalem 14 nic sie nie stalo, nic sie nawet nie stalo, ze chce go odebrac dopiero 29, wiec ogolnie na razie jestem zadowolony :) Rowerek tez jak kupilem to w sumie bez zadnych problemow, przez 700km, w tym 200 w gorach, bez zadnego przegladu, no sprawowal sie genialnie :) Nawet kola sie zbytrnio nie wycentrowaly.

No to na tyle, ale ja polecam :)

Nie żebym ujmował coś sklepowi EuroBike, ale skoro pod koniec lipca kupowany rower, to jeszcze za wiele do czynienia z nimi nie miałeś.

Mimo wszystko sklep fajny, ale nie zaglądam tam za często. A to z powodu sporej odległości. Zazwyczaj to co potrzebuję dostaję w sklepach znajdujących się bliżej miejsca zamieszkania.

Obsługa sympatyczna, rzeczywiście doradzą, sprawdzą. Co najważniejsze znają się na temacie.

Nie polecam sklep ogólnie, a na pewno nie odradzam.

Jak ktoś ma niedaleko to niech do nich uderza.

Ja się jeszcze nie sparzyłem ;)

• 2 tygodnie później...

Namiary są bardzo proste

http://www.eurobike.pl/

I wszystko jasne

Tam powinny znajdować się wszystkie dane

Aktualnie zmieniam stanowisko

Miałem z nimi ostatnio do czynienia

I jestem pod ogromnym wrażeniem

Kolesie są tak cool, że po użyczali mi własnych siodełek do wyprubowania

Padło pytanie "Jaką masz sztyce?? 27,2?? Dobra, ale zostawiasz sianko, dostajesz moje siodło i możesz się przejechać"

Z czymś takim się nie spotkałem

Teraz gorąco polecam ten sklep, bo ludzie znają się na rzeczy i na serio są za######iści

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...