nikodem Napisano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 czyli mogłaś ją o***lić, w końcu czas to pieniądz i "nas klient nas pan" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 W jakim czasie robią przegląd w Armocie na Zwycięstwa ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinii Napisano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Nie wiem jak przeglad, ale jak pytalem sie jak szybko wycentruja mi kolo to odpowiedz brzmiala "Jak Pan przyniesie samo kolo to w 3 dni"... W Cykloturze wycentrowali mi 'od reki'. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 ....a ja wracałem z wyprawy rowerowej i pojechałem do Armotu z uszkodzoną przednią oponą i wymienili mi na miejscu, czekałem na zewnątrz sklepu aż przyniesie mi koło z nową oponą, cała zabawa potrwała chyba 10 minut. Ale to mi się wydaje trzeba być stałym klientem. U nich kupiłem już dwa rowery. Porównują serwis armotu z cykloturem, to w armocie mają roboty full zwłaszcza w sezonie, a w cykloturze na ogół mniej więć nie dziwie się, że 3 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerzystka Napisano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 W jakim czasie robią przegląd w Armocie na Zwycięstwa ?? jako stała klientka, wszystko mam robione od ręki. Nie muszę czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 jako stała klientka, wszystko mam robione od ręki. Nie muszę czekać Ja w sumie też tam ostatnio jestem stałym klijentem non stop po coś jeżdzę ...ale czy przegląd zrobią na miejscu to wątpie. Pozdrawiwam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 mnie na razie poznają tylko w 2 sklepach no w 3 jak przyjadę z tatą W eurobiku(tu za sprawą p. Gogolewskiego), u rybki(robota trenera) i w suchym lesie(mam blisko i tata kupił tam bike) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verul Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Nic mi nie mowcie o Armocie. Mojemu tacie zmieniali linki i pancerze na dluzsze bo po podwyzszeniu kierownicy byly za krotkie, to... no nie wiem. Moze serwisant byl nacpany? Pijany? Moze wlasnie dowiedzial sie ze zona go zdradza? Albo niewidomy? W kazdym razie zamontowal linki pod dolna rura ramy w tak genialny sposob ze ta od przerzutki i hamulca sie krzyzowaly i wzajemnie ocieraly. Szczyt radosnej tworczosci. I to nie jest jedyny przypadek ich kiepskiego serwisu, bo juz mnie podobne sluchy dochodzily. W kazdym razie ja tam roweru nie zostawie po nic, ani nic nie kupie, bo drogo maja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 11 Września 2007 Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Nie che żle pisać ale ogólnie rzecz biorąc armot nadaje się głównie dla stałych bywalców, ja się tam czuje ok na serwis nie narzekam, a rozmowy jak z nimi przeprowadzam to czuje się jak bym gadał z kolegami są tak wporządku. Dlatego nic do nich nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daVe Napisano 12 Września 2007 Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Mi też armot jakoś nie podchodzi... Za to większość zakupów robię w cykloturze i jak do tej pory nie mam powodów do narzekań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mloody Napisano 26 Września 2007 Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Witam Czy robiąc zakup na sumę ok. 500 zł w Cykloturze mogę liczyć na jakiś rabat ?? Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rekin5551 Napisano 27 Września 2007 Udostępnij Napisano 27 Września 2007 pewnie do ok 5% dostaniesz ja tak dostalem ale tylko jak gotowka ma sie rozumiec:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejot Napisano 28 Września 2007 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2007 poczekaj jescze troche z zakupami;) Niedługo jesienne wyprzedaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 30 Września 2007 Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Co do Armotu na Zwyciestwa, to czesto tam bywam, bo mieszkam 500m od sklepu. Jezeli idzie sie po konkretna rzecz i dokladnie wie sie co sie chce kupic to w zasadzie nie ma problemu ze sprzedawcami. Z serwisu pare razy korzystalem i naprawde nie moge narzekac, raz wymienialem pare zerwanych szprych i centrowalem kolo, i dwa razy wymienialem suport. Raz wymieniono mi srodek suportu na poczekaniu, a w zadnym przypadku nie moglem narzekac na jakosc uslug. Tak ze problemu imho moga miec ludzie, ktorzy niedokladnie wiedza czego szukaja, i oczekujacy rady od sprzedawcy. Armot z tego co zauwazylem specjalizuje sie w niedzielnych rowerzystach, tak ze czlowiek zorientowany w temacie raczej powinien isc tam kupowac konkretne rzeczy, i to z tych tanszych, bo ceny maja raczej wyzsze niz w Cyklotourze. Ale serwisowi nie moge nic zarzucic, wedlug mnie serwisant jest naprawde ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_0505 Napisano 1 Października 2007 Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Ja właśnie oddałem swój nowy nabytek (Kona Kikapu '06 po tuningu) na serwis Colexu (Poznań, ul Dąbrowskiego, wejście od Kochanowskiego) oraz zakupiłem u nich dużo akcesorii. Serwisowałem tam swoją wcześniejszą Meride i jestem bardzo zadowolony z jakości usług. Mogę w 100% polecic poznański Colex. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mloody Napisano 15 Października 2007 Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Panowie powiedzcie mi gdzie będę mógł przymierzyć butki Shimano i Sidi i inne jeśli by się trafiły w pełnej rozmiarówce ?? Byłem nie dawno w cykloturze ale mieli tylko z shimano 45, a z sidi 42 - noszę 44, 45. W Poznaniu będę w ten weekend. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 15 Października 2007 Udostępnij Napisano 15 Października 2007 shimano u pawlaka http://www.eurobike.pl/ a sidi to hmmm na miodowej mieli kilka modeli sid'a ale nie wiem czy całą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 22 Października 2007 Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Siema czy ktoś w którymś ze sklepów montował korbę LX (h2) (lub podobną) lub wie że tam robią to dobrze? Nie chciałbym w tej kwestii niczego spieprzyć bo to niemało kasy pójdzie. Który z serwisów zna się na rzeczy? (rama jest już troszkę używana z inną korbą więc zależy mi także na... frezowaniu? tak to się nazywa? w każdym razie na dopasowaniu idealnie ramy do łożyska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 22 Października 2007 Udostępnij Napisano 22 Października 2007 hm...pamiętam, jak w 2kołach mówili, że ramy u nich sprzedawane są wcześniej poddawane frezowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuflik Napisano 22 Października 2007 Udostępnij Napisano 22 Października 2007 dwa koła mają do tego dobry sprzęt! jakoś coś sie gdzieś wkręca i jest równolegle do toru jazdy;) nawet maja zabawki do frezowania pod tarczowki by byly rownolegle do osi roweru! widzialem-ladne zabawki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 22 Października 2007 Udostępnij Napisano 22 Października 2007 a gdzie to jest? orientuje się ktoś w cenach za taką zabawę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuflik Napisano 23 Października 2007 Udostępnij Napisano 23 Października 2007 http://www.2kola.net/pliki/serwis.html#cennik suchy las wita:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejot Napisano 25 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Jak skompletuje wszystkie klucze robie wszystko to co wyżej z 30% zniżki Rondo Rataje wita:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 14 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 zmieniał zdanie o armocie dziś byłem kupić pancerz (słownie 10cm) fragment przy tylnej przerzutce srama wpierw przespacerowałem się po sklepie po oglądałem rowerki do 2k (wiem wiem a6 the best) ponieważ kolega szuka jakiegoś w tej cenie pyta się mnie uprzejmie bez tonu nalegania p.Michał czy w czymś pomóc grzecznie dziękuje i podchodzę do lady i proszę o 10-15cm pancerza do przerzutki i linkę. Pan się uśmiecha i mówi zostało mi trochę pancerza będziesz miał za darmo idzie do warsztatu po drodze bierze linkę i w sumie zaoszczędziłem pare groszy na pancerzu i końcówkach (były już założone) niby takie nic ale bardzo pozytywne a i jeszcze jak się zapytałem o kółeczka to zaczął się martwić, że nie ma katalogu mavica....ale w końcu wygrzebał katalog rowerowy i pokazał crossride w cenie 700zł (jak na sklep fajna cena) więc od dziś pozytywnie patrzę na armot bike ps. zmienili szyldy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 takie dziwne pytanko czy ktoś z forumowiczów był by wstanie zmienić w moim rowerze korbę SR na truvativ stylo? w sensie czy posiada umiejętność i narzędzia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.