Andrew18 Napisano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 a co to za maleństwo?? kobita? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzyMarek Napisano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 A i owszem . Cały czas łudzę się nadzieją, że zarażę ją cyklozą na dobre, więc trzeba trochę zainwestować i jakoś zachęcić do jeżdżenia. To jak? Gdzie można poprzymierzać różne ciuchy? Jak się uda to w czwartek będę w Puszczykowie w BCM, podobno tam mają duży wybór... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martwa wiewiórka Napisano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 ja bym proponowała sprawdzic najpierw to Puszczykowo? Tez slyszałam o tamtejszym duzym i przystepnym cenowo wyborze (sama tam niestety nie byłam) a potem - ewentualnie: Rowery Rybczyński ul. Miodowa 5 (róg ul. Szpitalnej) Colex - utrudnione przymierzanie na zapleczu:) ale się da:) już przećwiczyłam w Armocie na Franowie widzialam ostatnio duuuużo ciuchów - jednak nie przejrzałam - wiec dokładnie nie wiem (ilosciowo było sporo) w innych sklepach (Cyklotur, Armot Serbska, Ski Team ciuchy były ale kompletnie ich nie przegladałam, wiec nawet nie wiem, czy wybór tam jest duzy i czy drożej, czy taniej niz gdzie indziej) inni na pewno wiedza wiecej:) ja pierwsze spodnie rowerowe kupiłam sobie pare dni temu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 W Puszczykowie mają największy wybór, żaden sklep im się nie równa z ofertą. Byłem osobiście i wszystkie te ciuchy dotykałem . Więc jeżeli szukasz czegoś bliżej nieokreślonego to tylko tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 ciuchy to tylko w bcm, jak tam pierwszy raz byłem, to mnie zatkało...taka ilość ubrań rowerowych w jednym miejscu, ceny w miarę normalne i rozmiary od niemowlęcych do rozmiarów bardzo dużych chłopców.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzyMarek Napisano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Byłem osobiście i wszystkie te ciuchy dotykałem Hmm, a ręce wcześniej umyłeś :wink: ? Hehe, nie no żart. Czyli wszyscy mówią, że BCM przede wszystkim. Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew18 Napisano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Owszem również w BCM byłem i wybór prima sort Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzyMarek Napisano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Wizyta w BCM zakończona dużym sukcesem . Brat kupił sobie koszulkę, a ja spodenki. Z Maleństwem jeszcze tam nie byłem, ale zabiorę ją na pewno. Przy płaceniu brat zauważył jeszcze czapkę pod kask i kupił sobie od razu. Trochę żesmy sobie z właścicielami porozmawialismy, pożartowaliśmy o tym i o tamtym i nawet dostalismy gratisowo chusty na głowę . I tak właśnie powinno się zdobywać klientów . Swoją drogą, to ciuchy super, a chusty, które normalnie kosztują 20 zł sztuka, są rewelacyjne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 3 Maja 2007 Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 też dostałem bandamke czy jak to tam się pisze gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerzystka Napisano 9 Maja 2007 Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Wielka krecha dla sklepu COLEX przy ul. Dąbrowskiego w Poznaniu. szukałam kurtki rowerowej antydeszczowej. Jako, że mieszkam kawałek od Poznania, to przed wyprawą na zakupy, postanowiłam podzwonić po sklepach i zrobić rozpoznanie, czy mają takie coś na mnie na stanie. We wszystkich sklepach, poza Colexem, uczciwie powiedzieli, że nie mają małych rozmiarów na sklepie. W Colexie twierdzili, że mają pełną rozmiarówkę. Dla wszelkiej pewności, zadałam sakramentalne pytanie: "czy jesteście pewni?" - potwierdzili. No cóż, skoro tak, to postanowiłam poświęcić popołudnie i do nich pojechać. Na miejscu okazało się, że komuś coś się pomyliło (tak się tłumaczyli), bo NIE mieli pełnej rozmiarówki. Były tylko rozmiary duże i bardzo duże. Wściekłam się. Na dojazd straciłam całe popołudnie, nie mówiąc już o straconym niepotrzebnie paliwie i moich nerwach w korkach, a następnie w sklepie. Reasumując: wczoraj Colex stracił stałą klientkę. Więcej tam nie pójdę, zwłaszcza, że taka sytuacja spotkała mnie u nich już po raz drugi!! Kto nie szanuje klientów, ten ich traci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuflik Napisano 9 Maja 2007 Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 od deszczu? a może "dwa koła"? ostatnio widziałem tam kurtke od deszczu, oddychająca, bardzo lekka, nie wygląda na mocną, ale myślę, że warto zajrzeć. znalazłem ostatnio ją na allegro http://allegro.pl/item193080129__od_2kola_...ddychajaca.html mi tam się poodba,lekka, cienka, tylko nie wiem czy nie jest zbyt delikatna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejot Napisano 9 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Dołączam sie do grona niezadowolonych z COLEX'u. Ostatnio szukalem sztycy i tak jakos zostalem potraktowany niefachowo i po macoszemu. Jak nie licza sie ze mna to ja z nimi tym bardziej nie bede :[ Poza tym jak na razie nie mam zamiaru kupowania cannondale'a wiec sie obejde bez COLEXu. Za to pochwale Cyklotur na nowej miejscowce. Bardzo mila obsluga i konkretne odpowiedzi na konkretne pytania. Bez wciskania kitow czy mydlenia oczu:) Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diensdale Napisano 28 Maja 2007 Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Ja tam na razie odpukac mam z Colexem same pozytywne doswiadczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamicki Napisano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Całkiem prawdopodobne, że będę oddawał mojego R7 na przegląd gwarancyjny i od razu do przesmarowania czy czegoś tam w Poznaniu, bo Manitou-Szczecin zakończyło najwyraźniej swoja egzystencję. Gdzie powinienem go zanieść: do Armotu czy do Rybczyńskiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamicki Napisano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Ludki napiszcie coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Z tych dwóch to na pewno ominął bym Armot - mogę do nich pójść jak wybuchnie jakaś wielka bomba i zostaną tylko oni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamicki Napisano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Dzięki za opinię, w takim razie pewnie do Rybczyńskiego się najpierw wybiorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 tylko u ryby serwis obsługuje tylko to co było zakupione u nich :/ chyba, że ma się znajomości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamicki Napisano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Są przedstawicielem Manitou, to nie ma bata, muszą. Ale w sumie i tak nie jade do nich. Zagapiłem się, bo myślałem, że mam 365 dni na drugi przegląd, a było 350, więc gwara skróciła mi się o rok. :lol: Nie chce mi się marudzić o lewą datę, zwłaszcza, że w niedzielę jest maraton, a gość powiedział, że od ręki mi tego i tak nie zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 6 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 chyba, że tak fakt trochę ryba ma na zapleczu roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzyMarek Napisano 6 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 A czy ktoś korzystał z usług sklepu na Śniadeckich? Szedłem tamtędy przedwczoraj i dowiedziałem się o jego istnieniu. Było już późno i drzwi były zamknięte, przez szybę też nie było za dużo widać. Na zewnąrz był pomarańczowy szyld "Trek", "Merida" oraz "Serwis narciarski". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 10 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Byłem tam z cztery lata temu. Nie przekonał mnie tan sklep, jak dla mnie bryndza . Oczywiście to moja subiektywna opinia po jednej wizycie, w rzeczywistości może byc inaczej. Najlepiej jak sam się tam zapuścisz. Jednemu podoba się córka, drugiemu teściowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerzystka Napisano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 2 opinie o 2 sklepach. - Najpierw negatywna - sklep rowerowy na Miodowej (Rybczyński). Pojechałam tam, bo słyszłam, że mają fajne krótkie spodenki. Obsługiwała mnie taka blondynka, Asia zdaje się. Była miła - do czasu. Poprosiłam ją, by dała mi do przymiarki 2 różne rozmiary tych samych spodenek. Na co ona zaczęła gwałtownie protestować, twierdząc, że dla mnie jedyny słuszny rozmiar to taki a nie inny. Musiałam mocno i długo nalegać (!!), by w końcu dała mi obie wersje. Hmm.... ekspedientka nie pozwalająca kupującej rozeznać się w ofercie sklepu?! Ekspedientka wszystko wiedząca? Wygląda na to, że koleżanka zbyt wczuła się w swoją rolę i uznała, że zna mnie lepiej niż ja siebie sama . + Teraz pozytywna - Armot na Serbskiej (tzn. al. Solidarności). Miałam tam zaufanego serwisanta, Olafa. Jakiś czas temu Olaf odszedł i zatrudnili nowego - Michała. Mimo początkowej nieufności, powierzyłam mu swój rower. Kolega był bardzo staranny. Przez cały czas patrzyłam mu na ręce (wiem, wiem, to krępujące dla pracującego ). Wszystko wykonał prawidłowo. Rower chodzi ładnie, nie mam zastrzeżeń. Sprzedawca Tomek - kiedyś szukałam u nich kurtki przeciwdeszczowej. Przyszłam do Armotu niedawno po nowe okulary (stare połamałam). Okulary kupiłam, a dodatkowo wyszłam jeszcze z antydeszczowką! Mimo, że mówiłam o tym dość dawno temu, on pamiętał. Miłe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 a czy spodenki w rozmiarze proponowanym przez tę miłą panią okazały się dobre? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerzystka Napisano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.