Greg00 Napisano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Witam Właśnie wyszła kolekcja na 2015 cuba I na początek co się rzuca to zmiana geometrii (wydłużenie efektywnej długości głównej rury) przy elite rozmiarze 21" (20.1) z 625 na 637 Reaction też jest dłuższe o pare mm http://www.cube.eu/uk/bikes/mtb-hardtail/elite/cube-elite-c68-pro-29-blackline-2015/ wcześniej cube elite i reaction miały tą samą geo - teraz to się zmieniło na korzyść elite (niestety droższej wersji) dodatkowo zmiana sztycy z 31.6 na 27.2 Pisze tylko o wersjach na ramach carbon, reszty nie analizowałem No i wersji elite amortyzator z odwróconymi goleniami w wersji team - mi się podoba - tyle że nie widzę tego technicznie - powłoka długo nie wytrzyma w terenie - trzeba by założyć osłonki http://www.cube.eu/uk/bikes/mtb-hardtail/elite/cube-elite-c68-slt-29-zeroblack-2015/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ugupu Napisano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 No i wersji elite amortyzator z odwróconymi goleniami w wersji team - mi się podoba - tyle że nie widzę tego technicznie - powłoka długo nie wytrzyma w terenie - trzeba by założyć osłonki Jeśli uszczelnienia i powłoka na goleniach będą odpowiednie to raczej nie widzę powodu do większych obaw o trwałość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgodny Napisano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 w poniedziałek pojechałem z nudów do ski team i tam już mają kolekcje na 2015 rok, ja nie wiem skąd oni biorą te ceny. wiadomo tam rowerów nie ma takich jak pokazałeś @Greg00 ale w niektórych nic nie ma specjalnego jak np korba z alivio i to na octalinku a już z tego co widziałem są ze zintegrowaną osią i chcą za to 7999 zł Cube chyba na głowę upadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Niektóre z 29-tek świetnie się prezentują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 geometrycznie - czolowka swiatowa do xc, na polskich maratonach moze nieco przeszkadzac podskakujace i uciekajace na boki tylne kolo na zjazdach, ale i tak super....tak to ja o cubie az milo patrzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi