Greg00 Napisano 28 Sierpnia 2014 Napisano 28 Sierpnia 2014 Witam Właśnie wyszła kolekcja na 2015 cuba I na początek co się rzuca to zmiana geometrii (wydłużenie efektywnej długości głównej rury) przy elite rozmiarze 21" (20.1) z 625 na 637 Reaction też jest dłuższe o pare mm http://www.cube.eu/uk/bikes/mtb-hardtail/elite/cube-elite-c68-pro-29-blackline-2015/ wcześniej cube elite i reaction miały tą samą geo - teraz to się zmieniło na korzyść elite (niestety droższej wersji) dodatkowo zmiana sztycy z 31.6 na 27.2 Pisze tylko o wersjach na ramach carbon, reszty nie analizowałem No i wersji elite amortyzator z odwróconymi goleniami w wersji team - mi się podoba - tyle że nie widzę tego technicznie - powłoka długo nie wytrzyma w terenie - trzeba by założyć osłonki http://www.cube.eu/uk/bikes/mtb-hardtail/elite/cube-elite-c68-slt-29-zeroblack-2015/
ugupu Napisano 28 Sierpnia 2014 Napisano 28 Sierpnia 2014 No i wersji elite amortyzator z odwróconymi goleniami w wersji team - mi się podoba - tyle że nie widzę tego technicznie - powłoka długo nie wytrzyma w terenie - trzeba by założyć osłonki Jeśli uszczelnienia i powłoka na goleniach będą odpowiednie to raczej nie widzę powodu do większych obaw o trwałość.
zgodny Napisano 28 Sierpnia 2014 Napisano 28 Sierpnia 2014 w poniedziałek pojechałem z nudów do ski team i tam już mają kolekcje na 2015 rok, ja nie wiem skąd oni biorą te ceny. wiadomo tam rowerów nie ma takich jak pokazałeś @Greg00 ale w niektórych nic nie ma specjalnego jak np korba z alivio i to na octalinku a już z tego co widziałem są ze zintegrowaną osią i chcą za to 7999 zł Cube chyba na głowę upadł
Darek14 Napisano 28 Sierpnia 2014 Napisano 28 Sierpnia 2014 Niektóre z 29-tek świetnie się prezentują.
nabial Napisano 28 Sierpnia 2014 Napisano 28 Sierpnia 2014 geometrycznie - czolowka swiatowa do xc, na polskich maratonach moze nieco przeszkadzac podskakujace i uciekajace na boki tylne kolo na zjazdach, ale i tak super....tak to ja o cubie az milo patrzec
Rekomendowane odpowiedzi