jogi109 Napisano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 http://www.kolokram.cz/dily-mtb-trekking/vidlice-mtb/vidlice-rock-shox-recon-gold-tk-29.html Znalazłem cuś takiego, ale chyba nie istnieje wersja Gold TK z MC. Błąd w opisie? Waga wskazuje na Motion Control, natomiast na obrazku jest wersja bez MC z tego co mi wiadomo (miłay naklejkę na koronie). Poradźcie coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 28 Sierpnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Albo Gold MC albo Gold TK. Jednakowoż, MC były wstawiane do topowych modeli Recona, nie wiem jak jest obecnie. Możliwe ze jest błąd, najprościej, choć nie tak do końca to jest sie zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jogi109 Napisano 28 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Czyli TurnKey nie jest montowany w Motion Control? Za tą kasę (około 850zł) myslę że warto, nawet bez MC. Napisałem maila, zaraz powinna byc odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 TK i MC to nazwa tłumika. Masz zamontowany albo ten albo ten. W tym przypadku to na moje oko na 99% to będzie TK. Teraz to już chyba nie dają MC w Reconach (kiedyś tak było), a pomyłek na stronach sklepów jest pełno, wystarczy popatrzeć na polskie sklepy gdzie co w 3 było w opisie MC zamiast TK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jogi109 Napisano 28 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Czyli tym samym nie będzie reg. ugięcia wstępnego za pomocą pokrętła? Będzie tylko rebound i blokada? Uważacie, że warto? Dodam, że mam restrykcyjne kryteria- biały, powietrzny, tapered. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Ugięcie wstepne (SAG) regulujesz za pomocą powietrza, pompujesz pompką tyle ile Ci trzeba, a nie żadnym pokrętłem. Z regulacji w tym modelu będziesz miał rebound i blokade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jogi109 Napisano 28 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Taniej juz raczej nie znajde wideła na tym poziomie,co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Września 2014 Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Nie nie daja MC, tylko do golda daja i to jak najbardziej. Co ciekawe Recon Gold nieznacznie bo nieznacznie wyprzedzil Rebe w sztywnosci, zarowno wzdluznej jak i poprzecznej. Niemce testowali do nich żale ewentualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 3 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Jest cięższy, ma grubsze golenie, to i może być sztywniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jogi109 Napisano 3 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Nie jest wiele cieższy. Około 100 gram. A golenie jak to grubsze? OBa maja 32 mm. A ten z linka jest wedle zapewnień sprzedawcy Goldem z MC. Maja po prostu błąd w tytule. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 3 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Dolne golenie a 100g to sporo materiału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi