alacart Napisano 27 Sierpnia 2014 Napisano 27 Sierpnia 2014 Witam Posiadam piastę na przód Dt Swiss model 240s z adapterami pod ośkę 15mm. Piasta wygląda tak Sprawa wygląda tak, że mam amortyzator na ośkę 20mm i musiał bym wymienić adaptery. Poszukuję osoby, która też ma podobną zagwozdkę, tylko szuka adapterów pod 15mm i mogła by się ze mną wymienić. Ew. osoby, która była by mi w stanie powiedzieć, gdzie można coś takiego tanio kupić lub ew. dorobić ponieważ dt swiss każe sobie płacić za te adaptery aż 120zł, co jest jak dla mnie kompletną abstrakcją.
Piksel Napisano 27 Sierpnia 2014 Napisano 27 Sierpnia 2014 dt swiss każe sobie płacić za te adaptery aż 120zł, co jest jak dla mnie kompletną abstrakcją. Nie rozumiem podejścia, jeśli stać cię było na DT240 to nie płacz, tylko kup dedykowane adaptery. Te 120zł to przecież nic w porównaniu do ceny piasty, a tak masz przynajmniej pewność idealnego dopasowania, nic nie trzeba kombinować itp.
Jechan Napisano 28 Sierpnia 2014 Napisano 28 Sierpnia 2014 Sprzedasz swoje i będziesz miał część kasy na nowe
alacart Napisano 28 Sierpnia 2014 Autor Napisano 28 Sierpnia 2014 Ja nie kupowałem samej piasty. Kupiłem cały komplet kół Ex 1750 za 800 zł razem z oponami i osią na tył 135x10 więc wydanie 120 na same adaptery jest trochę dużym wydatkiem w porównaniu do ceny kół. Co do dt4you to oferują te adaptery w cenie 114 zł jeżeli faktycznie nic się nie będzie dało zrobić to postaram się je sprzedać i kupić nowe i tyle. Liczę po prostu na to że ktoś też będzie chciał wymienić swoje adaptery odwrotnie jak u mnie i będziemy mogli się dogadać
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.