Piehursson Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 NIedawno zmieniłem jakieś marketowe uchwyty rowerowe na Thule ProRide 591. Wszystko byłoby bardzo cacy gdyby nie jeden problem. Otóż w rowerze mojej Żony m.in. linka tylnej przerzutki jest prowadzona dołem ramy a co za tym idzie zacisk uchwytu napina owe linki. W związku z tym praktycznie po każdym transporcie roweru tylna przerzutka się rozregulowuje. Czy jest na to jakiś patent? Luzować linkę przed każdym transportem i po zdjęciu z uchwytu naciągać ją z powrotem? Ktoś z Was ma do czynienia z takim uchwytem i transportuje na nim rower z linkami prowadonymi dołem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 27 Sierpnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.