triper Napisano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Edytowałem, co zamiast Brunoxa :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebaxgh Napisano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Jak miałem xcr'a to co jakiś czas psikałem lagi silikonem w sprayu, uginałem kilka razy i wycierałem cały syf jaki zostawał na lagach i się sprawdzało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triper Napisano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Żeby amortyzator działał to trzeba zmienić XCRa na coś lepszego :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 3 Września 2014 Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Widzę że macie problemy z twardościa amorka XCR-a. Akurat mam sprężyny miękkie i twarde. Gdyby ktoś chciał to pisać na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Btk007 Napisano 4 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Dzieki za wszystkie odpowiedzi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi