Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Chce niedługo zabrać się za składanie nowego 29er-a mam na oku ramę peka 29 ale tez kusi mnie jakiś full , tylko cena ram jest dość wysoka może jakoś to przełknę;] co myślicie o ramie Cube AMS 120 ?? może jakieś inne propozycje ram oczywiście poniżej 3000zł

post-178644-0-32127800-1409144864_thumb.jpg

Napisano (edytowane)

Miałem ją jakiś czas temu zanim jeszcze wróciłem do 26er'a . Rama jest całkiem ok , nic nie pękało . Jakoś wykonania oceniam na db+ . Rower w sam raz dla kogoś kto nie skacze i nie katuje technicznych tras bo skręca tak sobie .

Edytowane przez jasinski21444
Napisano

Mam 183 waga około 95 kg . Jeżdżę sporo w lasach około 70% i gdzieś tak 40 km dziennie raz na dwa tygodnie koło 120km . Oczywiście mojej jazdy nie kwalifikuje do FR i DH ale lubię nie raz pośmigać z ostrzejszych górek

Napisano

Koledze chodziło poprostu o to że bikestacja często zamawia z tego sklepu czy też innego dowolnego dodając sobie swoją marżę więc sprzedając drożej i konsekwencją czego masz rachunek w polsce. Zamów sobie z bike discount i zaoszczędź kilka setek ;)

Napisano (edytowane)

Przecież faktura to nie problem, tyle że vat płacisz w Polsce, a nie w kraju zakupu, więc wychodzi kilka procent drożej, ale vat i tak odpisujesz... W sumie jest trochę więcej papierologii niż przy zakupie w Polsce.

Edytowane przez roge
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...